![]() |
Evvela Kalbini Temizle.Sonra Namazın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evvela Kalbini Temizle.Sonra NamazınEvvela Kalbini Temizle ![]() Evvela Kalbini Temizle ![]() KALBİ PİS NAMAZ KILMAK İÇİN TEMİZ YER ARIYOR ![]() Allahın rahmeti onun ve cümle mümin kulların üzerine olsun ![]() adam gelmişti ![]() ![]() Onun böyle sağa sola bakındığını gören Beyazidi bestami kendisine sordu ![]() Ne var hayırdır? Adam dedi ki Namaz kılacak temiz bir yer arıyorum! Onun bu sözü üzerineBestami de kendisine şu sözleri söyledi ![]() Kalbini temizle de namazı dilediğin yerde kıl ![]() Riya ucüp ve nifak şeytanın okları cümlesindendir ki onları kalplere atar ![]() Şeytanın sendeki kibir ve gurura aldanma Nefsin okları ile hezimete uğrama ![]() Zira hiç şüphe yok ki Netsin seni şeytanın okları ile oklar ![]() Şeytan sana ancak Nefs tarikı ile tesir edebilir birşeyler yapabilir ![]() Cin şeytanları ise sana ancak insan şeytanları vasıtası ile tesir edebilir ![]() İnsan şeytanları ise şeytana uyan kötü arkadaşlardır ![]() Bu düşmanlara karşı İzzet ve celal sahibi Allaha sığın ![]() Ondan yardım iste ![]() Zira hiç şüphe yok ki O sana yardım edecektir ![]() Allahım senden kazasız belasız senin yakınlığını isteriz ![]() Kaza-i İlahin ve Kader-i İlahin takdirinde bize lütfeyle ![]() Sen bizim lehimize olmak üzere şerirlerin şerrinin ve facirlerin hilesinin hakkından gel ![]() Nasıl dilersen ve dilediğin gibi sen bizi koru ![]() Senden hem din hem dünya hem Ahiret hakkıknda af ve afiyet dileriz ![]() Senden salih amellerde muvaffakıyet ve yine hayırlı amellerde ihlas dileriz ![]() AMİN alıntı ![]() |
![]() |
![]() |
|