Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
duaları, musanın

Hz. Musa'nın Duaları

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hz. Musa'nın Duaları

Hz Musa'nın Duaları
Hz Musa'nın Duaları

"Rabbi innî la emliku illa nefsî ve ahî fefruk beynena ve beynel-kavmi'l-fasikîn"
Ey Rabbim! Ben ancak kendim ve kardeşimle baş edebilirim Bizimle fasık toplumun arasını ayır[9]
"Subhaneke tubtu ileyke ve ene evvel'ul-muminîn"
Seni tenzih ederim ey Rabbim! Tövbe edip sana yöneldim ve iman edenlerin ilkiyim ben[10]
"Rabbiğfir lî ve liahî ve edhilna fî rahmetike ve ente erham'ur-rahimîn"
Ey Rabbim! Beni ve kardeşimi affet Bizi rahmetine kat Sen merhamet edenlerin en merhametlisisin[11]
"Ente veliyyuna feğfir lena ve'rhemna ve ente hayr'ul-ğafirîn"
Ey Rabbim! Sen bizim velimizsin Öyleyse bizi bağışla, bizi esirge, sen bağışlayanların en hayırlısısın[12]
"Vektub lena fi hazihid-dunya ve fil-ahireti innî hudna ileyke"
Bize bu dünyada da, ahirette de iyilik yaz, şüphesiz ki biz sana yöneldik[13]
"Alallahi tevekkelna Rabbena la tec'elna fitneten lil-kavm'iz-zalimin ve neccina bi-rahmetike min'el-kavm'il-kafirîn"
Biz Allah'a güvendik Ey Rabbimiz! Bizi zulme sapan bir kavim için itmihan vesilesi kılma Ve bizi kafirler topluluğundan rahmetinle kurtar[14]
[9]- Maide, 25

[10]- A'raf, 143

[11]- A'raf, 151

[12]- A'raf, 155

[13]- A'raf, 156

[14]- Yunus, 85-86

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com