![]() |
Gafletle Geçen Yıllarım-Geç Uyandım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gafletle Geçen Yıllarım-Geç UyandımGafletle geçen yıllarım-geç uyandım GAFLETLE GEÇEN YILLARIM-GEÇ UYANDIM Saniyeler yıl gibi; yıllar saniye gibi, Dünyaya gönül verme, sanki bir gâye gibi, Ahirette imdada yetişmezse gayretin; Boş şey biriktirirsin, asıl sermaye gibi… BACILARIM SİZLERDE YAZIN NE OLUR GAFLETLERİNİZİ PİŞMANLIKLARINIZI En son ne zaman konuştuğumuzu çok hatırlamıyorum ![]() ![]() Aslında bu bir karanlığa çekilmeydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir klasik şarkı vardır hepimizin bildiği ŞİMDİ BANA KAYBOLAN YILLARIMI GERİ VERSELER Verilse yine aynı yaşantmımı yaşardım acaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama en büyük gafletim ALLAHIM'a karşı, keşke daha önce uyansaydım Bilemedim Rabbim, bilemedim sensiz ben bir hiçmişim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Heleki alta paylaşacagım yazıyı okuduktan sonra ![]() Bir padişah nasıl ki hazinelerinin kapılarını sonuna kadar açsa ve gelin istediğiniz kadar alın dese ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağzına kadar açılmış olan hazinelere tenezzül etmeyen, bakmayan, almayan, ihtiyacını görmeyene nasıl divane derseler öyle de kapıları sonuna kadar açık olan bu sevap hazinelerine karşı lakayt kalmayalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sağanak sağanak rahmetin, sevabın, amelin yağacağı kandillerin bütün hayırlarına ermeyi Rabbimiz nasip etsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dünyanın kırılacak cam parçacıkları hükmündeki metalarına elmas kıymeti verip, ebedi sermedi elmasları camlara tercih eden fasık, facir, müflis ticaret ehlinden Rabbimiz bizleri eylemesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gafletle Geçen Yıllarım-Geç UyandımUTANIYORUM YA RESULALAH Çok utanıyorum çok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GÖZLERİM BAKARMIŞ AMA GÖRMEZMİŞ YA RESULALLAH ![]() ![]() ![]() ![]() Bir sevgili varmış benden öte ama benden içerde bana yakın ama o kadar uzakda ki cennette ben bilmezmişim onu ![]() ![]() ![]() ![]() 34 Yaş ne demiş şair yolun yarısındayım belkide ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir garip yolcuyum yolumu şaşırdım yolumda çok çamur vardı çamura pisliğe bulandım Layık değilim belki şefatin için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Canım kanım YA RESULALLAH ![]() ![]() ![]() ![]() Bunu en güzel ona yazdım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gafletle Geçen Yıllarım-Geç Uyandımyaşamayı gezmekten gülmekten eğlenmekten ibaret sayar, bunlar olmadığı zamanlarda içi daralan sıkılan huzursuzlukla boğuşurdum ![]() ![]() daha çocukken ailemin gönderdiği camide kuran okumak için dersler alıyorduk ama görünce kaçacak delik aradığımız elindeki tesbihten korktuğumuz hocamız vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi gaflette geçen yıllarımı affettirmeye çalışıyorum rabbime ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gafletle Geçen Yıllarım-Geç UyandımGafletteyken hic birsey beni mutlu etmiyordu hepsi gecici mutluluklar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|