|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bense, konuştularını, sustuklarımı, yazar |
![]() |
Herkes Konuştularını Yazar, Bense SustukLarımı..! |
![]() |
![]() |
#1 |
JOKER
|
![]() Herkes Konuştularını Yazar, Bense SustukLarımı..!Bir hayatın tozLu sayfaLarı içimi acıtan ![]() CepLerimde kırık qece masaLLarı duruyor, ÖksüzLüqümü avutuyor sonbahar ![]() Ne yana baksam sen oLuyorum, ParmakLarımı kanatıyor kirLi duvarLar ![]() KuşLar yuvaLarından terk ediyor beni, Bir sarsıntı qeçiriyor yüreqim, sen şiddetinde ![]() ![]() ![]() ELLerime kar diye yokLuqun yaqıyor, Aşk sorqusunda yüreqim can çekişiyor ![]() Yüzümde sensizLiqin izLeri, AyakLarımın aLtında bir yıqın cam kırıqı ![]() ![]() ![]() İçimden söküLen her keLime, Tekrar dönüp içime batıyor ![]() Ve her seferinde sana isabet ediyor ![]() Bir zindan karanLıqı şimdi qeceLerim, DuvarLara sinmiş qözLerinin renqi ![]() ![]() ![]() SaatLeri infaza çekiyor qeLmeyişin, Yavaş yavaş qidiyor benden hayat; DamarLarımdan çekiLiyor içimdeki sen ! Bense düşüyorum hiçLik ötesi bir hayata, Kanıyorum sana , sende aşkı buluyorum Hem de ayrıLıqa çarpa çarpa ![]() ![]() ![]() SuskunLukta sesLer daha çok acıtıyormuş, Bu yüzden senden harf harf kaçışım ![]() YaLnızLıqıma esir düşüyorsun, Bense kayboLuyorum cümLeLerinde ![]() Ve susuyorum sana, avaz avaz susuyorum ![]() Sende birikiyor içimin tüm söküLenLeri Ben dipsiz bir kuyu oLuyorum ![]() Biriktiriyorum her harfimde seni ![]() ![]() ![]() Şimdi yokLuqa düşüyor zaman, Ben bir adımda düşüyorum senden ![]() KuytuLarıma sokuLma, bırak bana uçurumLarımı, KaLemimden azat et beni, Herkes konuştuqunu yazar, bense sustukLarımı ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Herkes Konuştularını yazar, bese sustukLarımı..! |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Herkes Konuştularını yazar, bese sustukLarımı..!çok güzeldi teşekkrler ![]()
|