![]() |
Bekleyişin Öyküsü |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Bekleyişin ÖyküsüGünler güz yapraklari gibi birer bir er dökülürken ayaklarimin Dibine ben her gece karanliga dikip gözlerimi senin aydinligini bekledim ![]() SEN YOKTUN ![]() ![]() ![]() Binlerce adim attim bu kentin sokaklarinda her köseyi her parki her agaci ezberledim ![]() ![]() SEN YOKTUN ![]() ![]() ![]() Evlerin duvarlari birer bir er üzerime yikildi her bir hücremin acisini ta yüregimde hissederken beni enkazin altindan çekip alabilecek elini aradim ![]() SEN YOKTUN ![]() ![]() ![]() Özlem sarkilarini ezberledim ![]() söyledim ![]() ![]() SEN YOKTUN ![]() ![]() ![]() Senden gelecek tek bir haberi bekledim saatler asir gibi geldi geçmedi ![]() Çalan her telefonu yüregimin deli gibi çaglayana dönen atislariyla açtim ![]() Senden baska duydugum her seste hep ayni hayal kirikligini yasadim ![]() Onlar beni duymak istiyordu ![]() ![]() SEN YOKTUN ![]() ![]() ![]() Seni aramaktan yorgun düsmüs bedenimi karanligin kucagina uzattim her gece bir an önce sabah olsun diye uykunun beni çekip almasini istedim ![]() gece sabahi ettim gözlerimi kapamadan kaç gece merdivendeki ayak seslerini dinledim gelen sensindir diye ![]() SEN YOKTUN ![]() ![]() ![]() Her yagmurla birlikte hüzünde yagdi bu kentin üzerine ![]() isaretiydi benim için ![]() ![]() sirilsiklamdim her mevsim ![]() ![]() dedigim göçmen kuslarin dönüsünü gördüm ![]() SEN YOKTUN ![]() ![]() ![]() Denizin sonsuz maviligine umut bagladim kiyilarda fark ettim bekleyislerimi ![]() ![]() Ben gemicilerin hasret türkülerine eslik ettim ![]() SEN YOKTUN ![]() ![]() ![]() Gözümden tek bir yas akmadi ![]() ![]() Sana kalmaliydi ![]() Kimselere söyleyemedim acilarimi bekleyisimin öyküsünü kimselere anlatamadim ![]() Nice firtinalar koptu yüregimde dalgalar dövdü hayallerimi ![]() Siginacak bir liman yaslanacak bir omuz aradim ![]() SEN YOKTUN ![]() ![]() ![]()
|