![]() |
Hadi Git Ardına Bile Bakmadan Git |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Hadi Git Ardına Bile Bakmadan GitBak delikanlım artık ayrılık vakti geldi Senin bu yaptıkların canıma tak etti Bilki bu yaptığın kıyametin alameti Yüreğimde kıyametler kopmadan Sabrım dolup taşmadan git Hadi git ardına bile bakmadan Son bir şans Son bir şans isteme benden Sevgin koptu gitti yüreğimden Sildim her şeyi geçmişimden Ağzımdan küfürler çikmadan Suratına tokadı basmadan git hadi git ardına bile bakmadan Şimdi vurdum kendimi mezarlıklara Küçük bir mezar kazdım sararmış otlar arasına Gömdüm aşkımı,sevgimi ve herşeyimi o derin karanlıklara Olurya birgün merak edersen aşkını bende arama Yolun düşerse oralara ![]() ![]() ![]() En dar en bakımsız mezarı ara Bulmakta zorlanmayacaksın AŞKIM diye yazıyor mezar taşında Sakın yaklaşma ve dokunma o mezara Bir fatiha oku uzaktaaan uzağa ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Hadi Git Ardına Bile Bakmadan Git |
![]() |
![]() |
#2 |
JOKER
|
![]() Cevap : Hadi Git Ardına Bile Bakmadan Gitvay be biraz isyan kokan bir şiir :) emeğine sağlık ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Hadi Git Ardına Bile Bakmadan Git |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Hadi Git Ardına Bile Bakmadan Git:)) okudugun için teşekkür ederim ![]() |
![]() |
![]() |
|