![]() |
Atesperestlere! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atesperestlere!Atesperestlere! Selamun Aleykum Vaktiyle bir ateşperest, oğlunu evlendirmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Belki yemek verirler” diye gitmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Üçüncüde yine öyle ![]() ![]() ![]() Yetimcik, annesine yalvarıyor: — Anneciğim, ne olur bir daha git ![]() ![]() Kadın ağlamaklıdır: - Üç defa gittim yavrum! Artık utanıyorum ![]() Adam bunu duyar ![]() ![]() ![]() ![]() - Ya Rabbi! O nasıl bize ikram ettiyse, sen de ona ikram et! Onu imanla şereflendir! Ardından; - Âmiiiin! sesleri yükselir ![]() O anda, kalbi döner ateşperestin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgili Allahım, Şu an bu mesajı okuyan Kardeslerim,bana göre hepsi cok cok iyi mumineler Onlara yardım et hayatlarini hayırlı bir şekilde senin rizan üzere yaşamak nasip eyle ![]() Onlari Her zaman koru, sana ihtiyaclari olduğu zamanlarda onlara yardım et ve onlara bildir ki onunlarla olduğun zaman kendileri güvendedir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Atesperestlere! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atesperestlere!Sevgili Allahım, Şu an bu mesajı okuyan Kardeslerim,bana göre hepsi cok cok iyi mumineler Onlara yardım et hayatlarini hayırlı bir şekilde senin rizan üzere yaşamak nasip eyle ![]() Onlari Her zaman koru, sana ihtiyaclari olduğu zamanlarda onlara yardım et ve onlara bildir ki onunlarla olduğun zaman kendileri güvendedir ![]() RABBİM razı olsun bacım duaların içinde RABBİM SENİ GÜZEL KALBİN İÇİN İNŞALLAH CENNETİYLE MÜKAFATLANDIRSIN |
![]() |
![]() |
|