![]() |
Beni Seviyormusun? |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Beni Seviyormusun?- Beni seviyor musun? - Hayır - Söyle, seviyorsun beni ![]() ![]() ![]() - Hayır sevmiyorum ![]() - Beni seviyor musun? - Hayır ![]() - Beni seviyor musun dedim? - Evet seviyorum ![]() - Yalannnn ![]() ![]() ![]() Bu diyaloğu hatırladınız mı? Hani Kadir İnanır ile Serpil Çakmaklı arasındaki meşhur diyalog ![]() ![]() ![]() ![]() Kabul etmek lazım, bazen böyle saçma bir soruyu sorabiliyoruz ![]() Bu tür diyaloglarla büyüdüğümüz için midir nedir, hiç utanmayız hem de ![]() ![]() ![]() Oysa çok gereksizdir ![]() Çünkü hiçbir cevap tatmin edici değildir ![]() Yanıt “evet” de “hayır” da olsa, ikisine de inanmayacağımızı bile bile sorarız ![]() Aslında genelde sevilmeyen taraf sevilene sorar bunu ![]() ![]() ![]() Bu da ayrılığa giden yolun başlangıç noktalarından biridir ya ![]() ![]() ![]() Yine de sorulur işte ![]() ![]() ![]() Sorulur da, cevaplar nasıl olur? İşte size birkaç örnek ![]() ![]() ![]() *** - Ayten ![]() ![]() ![]() ![]() seviyor musun? - Ay “Hayır” dedik ya Fuat! - Gözlerini kaçırıyorsun, Ayten ![]() ![]() ![]() - Fuat saçmalama! Lütfen beni bi daha arama! - Gözlerin öyle demiyor ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Fuat ben evleniyorum ![]() - Kabul ediyorum Ayten ![]() ![]() ![]() ![]() - Seninle değil be ******, başkasıyla ![]() ![]() ![]() - Ayten senin ağzın ne diyor? Ağzına mı inanayım, gözlerine mi inanayım Ayten? Gözlerine mi inanayım, ağzına mı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alayım, naapayım? - Salı günü düğün ![]() Beklerim, gel ![]() - Ayten ![]() ![]() ![]() olarak mı geleyim? *** - Beni seviyor musun? - Ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim ![]() - Ferit beni sevme ihtimalinin içine ![]() ![]() ![]() - Sinirlenince çok güzel oluyorsun ![]() *** - Tarık, beni seviyor musun? - Hayır ![]() ![]() ![]() - Aaa, niye? - Severim sevmem, keyfimin kâhyası mısın? - Hayır, sevgilinim ![]() ![]() ![]() - Şunu ikide bir hatırlatmasan diyorum! - Allah belanı versin! *** - Beni seviyor musun? ![]() - Yoo ![]() ![]() ![]() Hah hah haaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Ben de sandım ki ![]() ![]() ![]() - Sen beni seviyor musun peki? - Yoo ![]() ![]() ![]() çıkardın? - Eee ![]() ![]() ![]() - Ee öylese defolup gidelim ikimiz de ![]() - Hadi gidelim ![]() ![]() ![]() *** Ne gülüyorsunuz? Sanki siz sorduğunuzda daha mı manalı oluyor? Sanki sizin cevaplarınız daha mı az komik? Bir daha düşünün ![]() ![]() ![]() Belki soruyu değiştirmek lazım: “Beni seviyor musun?” yerine biraz daha hafifini mi kullansak? Mesela; “Beni beğenmiyormusun? Beğensen süpper olurdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|