|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
allaha, doğru, güç, hadisi, hamdolsun derse geçmiş günahları affolunur, hiçbir, kuvvet, kılan, mudur, olmadan, rızık, tarafımdan, yediren, yiyeceği |
![]() |
Bana Bu Yiyeceği Yediren Ve Tarafımdan Hiçbir Güç Ve Kuvvet Olmadan Bunu Bana Rızık Kılan Allah'a Hamdolsun.&Quot; Derse, Geçmiş Günahları Affolunur.&Quot; Hadisi Doğru Mudur? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bana Bu Yiyeceği Yediren Ve Tarafımdan Hiçbir Güç Ve Kuvvet Olmadan Bunu Bana Rızık Kılan Allah'a Hamdolsun.&Quot; Derse, Geçmiş Günahları Affolunur.&Quot; Hadisi Doğru Mudur?Bana bu yiyeceği yediren ve tarafımdan hiçbir güç ve kuvvet olmadan bunu bana rızık kılan Allah'a hamdolsun ![]() ![]() Bana bu yiyeceği yediren ve tarafımdan hiçbir güç ve kuvvet olmadan bunu bana rızık kılan Allah'a hamdolsun ![]() ![]() Yazar: Sorularla İslamiyet 2011-04-13 Bu dua aslı ile şöyledir: "Elhamdu lillahillezi et'ameni, hazatta'ame ve rezekanihi min ğayri havlin minni vela kuvvetin ![]() Muâz İbnu Enes (radıyallâhu anh) anlatıyor: "Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki: "Kim bir şey yer ve: "Bana bu yiyeceği yediren ve tarafımdan hiçbir güç ve kuvvet olmadan bunu bana rızık kılan Allah'a hamdolsun ![]() ![]() (Prof ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|