Allahın Adaleti Var Mı Gerçekten? Peki Allah Duaları Neden Kabul Etmez? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Allahın Adaleti Var Mı Gerçekten? Peki Allah Duaları Neden Kabul Etmez?allahın adaleti var mı gerçekten? peki Allah duaları neden kabul etmez? son zmanlarda bunu çok sorguluyorum zulme uğradım dayanacak gücüm kalmadı allaha kuluna kafi diye okumustum kuranda peki hangi kuluna kafi hani allahın adaletı vardı hanı o vermeyi severdi hani kulunu önemli yapan duasıydı hani taşıyamayacağı yükü yüklemezdi hani vaadinden dönmezdi hani isteyen yok mu, vereyim kulum derdi hani bittim rabbbim diiyenen yettim kulum derdi Hani yunus a s mın duası çok etkiliydi hani bir dua göğün kapısını inletirdi hani mazlumun ahı reddilmeyecek duaydı allahın adaleti var eminim ama benim dünyam geçmiş ben kendimden geçmişim artık zalime adalet etse ne olur etmese ne olur dilim varmıyor ama kuran da geçen haşa vaad değilmiydi 23 yıldan beri tek bir duam kabul olmuyorsa nerde kaldı o vaadler kendimi bildim bileli ağlıyorsam nerde taşıyamayacağı yükü yüklemeyen allah ya da hani çalıştığının karşılığını gavur da olsa verecekti kuluna hani her zorlukla birlikte bir kolaylık vardı Allahı inkar etmiyorum büyüklüğünüde hakeza Ama allah benim için hiçbirşey yapmaz ve benimsığınacak hiç kimsem kalmadı
|
|
|
|