|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bitmiştir, doğum, haftasına, hatim, kampanyamız, kutlu, özel |
![]() |
Kutlu Doğum Haftasına Özel Hatim Kampanyamız Bitmiştir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kutlu Doğum Haftasına Özel Hatim Kampanyamız BitmiştirKutlu Doğum Haftasına Özel Hatim Kampanyamız bitmiştir ![]() Esselamu aleykum saygı değer üye ve ziyaretçi kardeşlerimiz ![]() ![]() Mumine ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrıca, cevremizdeki kardeslerimize de bu etkinliği duyurursak daha güzel olur ![]() ![]() Not: Hatm-i Şeriflere iştirak etmek için üye olmak gereklidir! ![]() ![]() Kur’ân, Nasihat, Dertlere Şifa, Hidayet ve Rahmettir ![]() Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Ey insanlar! İşte size, Rabbinizden bir öğüt, gönüllerdeki dertlere bir şifa, müminlere doğru yolu gösteren bir hidayet ve rahmet geldi ![]() "Ey gönül huzuruna ermiş ruh! Sen Rabbinden razı, O senden razı olarak dön Rabbine! Sen de katıl has kullarım içine, gir Cennetime!" (Fecr 89/27-30) beyanındaki sırrı yakalamış olur ![]() ![]() "Gerçekten bu Kur'ân, insanları en doğru yola, en isabetli tutuma yöneltir ![]() ![]() Kur’ân Okunan Yere Melekler, Rahmet ve Sekîne İner NOT-1: ![]() ![]() ![]() ![]() Kod: • Alınmamış cüzler! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() • 1-zuhal -[Okundu!] • 2-zuhal-[Okundu!] • 3-ravza-Okundu!] • 4 -ravza-Okundu!] • 5- ravza- Okundu!] • 6-ravza- Okundu!] • 7- Elmas-[Okundu!] • 8- Elmas-[Okundu!] • 9-Elmasın Annesi[Okudu!] • 10-Elmasın Annesi ![]() • 11 ![]() • 12-FatmaOkundu!] • 13-EyşanOkundu!] • 14-EyşanOkundu!] • 15-SelmaOkundu!] • 16-iLKNUR-Okundu!] • 17-İLKNUR-Okundu!] • 18-Elif Okundu!] • 19-Elif ![]() ![]() ![]() ![]() • 20-GülayOkundu!] • 21- Eksen[Okundu!] • 22- Eksen[Okundu!] • 23-Eksen[Okundu!] • 24-Ervanur (okundu) • 25-Ervanur (okundu) • 26-Ervanur (okundu) • 27-liva-[Okunacak!] • 28-Hicran-[Okundu!] • 29-Hicran-[Okundu!] • 30-Hicran-[Okundu!] • 1-Mumine • 2-MumineOkundu!] • 3-MumineOkundu!] • 4 -MumineOkundu!] • 5- MumineOkundu!] • 6- MumineOkundu!] • 7- MumineOkundu!] • 8- MumineOkundu!] • 9- MumineOkundu!] • 10-MumineOkundu!] • 11 ![]() • 12-MumineOkundu!] • 13-MumineOkundu!] • 14-EyşanOkundu!] • 15-EyşanOkundu!] • 16-zuhal yengesi okundu • 17-zuhal-yengesi okundu • 18- [Alındı!] • 19-[Alındı!] • 20-[Alındı!] • 21-[Alındı!] • 22-[Alındı!] • 23-[Alındı!] • 24-[Alındı!] • 25-[Alındı!] • 26-[Alındı!] • 27-Sare[Okundu!] • 28-ElmasOkundu!] • 29-Zuhal[Okundu!] • 30-Zuhal[Okundu!] |
![]() |
![]() |
|