|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aya, bitmiştir, hatim, kampanyası, mumine |
![]() |
Mumine Her Aya Bir Hatim Kampanyası Bitmiştir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mumine Her Aya Bir Hatim Kampanyası Bitmiştirmumine her aya bir hatim kampanyası bitmiştir ![]() Esselamu aleykum saygı değer üye ve ziyaretçi kardeşlerimiz ![]() ![]() Mumine ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrıca, cevremizdeki kardeslerimize de bu etkinliği duyurursak daha güzel olur ![]() ![]() İbni Ömer radıysallahu u anhümâ’dan rivayet edildiğine göre, Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu: “Sadece şu iki kimseye gıpta edilir: Biri Allah’ın kendisine Kur’an verdiği ve gece gündüz onunla meşgul olan kimse, diğeri Allah’ın kendisine mal verdiği ve bu malı gece gündüz O’nun yolunda harcayan kimse ![]() Buhârî, İlm 15, Zekât 5, Ahkâm 3, Temennî 5, İ’tisâm 13, Tevhîd 45; Müslim, Müsâfirîn 266– 268 ![]() ![]() ![]() 8/998- وعنِ البَرَاءِ بنِ عَازِبٍ قالَ: كَانَ رَجُلٌ يَقرَأُ سورَةَ الكَهْفِ، وَعِنْدَهُ فَرَسٌ مَربوطٌ بِشَطَنَيْنِ، فَتَغَشَّته سَحَابَةٌ فَجَعَلَتْ تَدْنُو، وَجَعَلَ فَرَسُه يَنْفِر مِنها ![]() Abdullah İbni Amr İbni Âs radıyallahu anhümâ’dan rivayet edildiğine göre, Nebî salallalu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu: “Her zaman Kur’an okuyan kimseye şöyle denecektir: Oku ve yüksel, dünyada tertîl ile okuduğun gibi cennette’de tertîl ile oku ![]() ![]() Ebû Dâvûd, Vitr 20; Tirmizî, Fezâilü’l–Kur’ân 18 ![]() ![]() Not: Hatm-i Şeriflere iştirak etmek için üye olmak gereklidir! ![]() NOT-1: ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı: • Alınmamış Cüzler ![]() [i]•Alınmış ama okunmamış Cüzler • Alınmış ve okunmuş cüzler! ![]() ![]() • 1-zuhal [Okundu!] • 2-zuhal [Okundu!] • 3-zuhal [Okundu!] • 4 -zuhal[Okundu!] • 5-mumine [i] • 6-mumine [i] • 7-kumura [Okundu!] • 8-kumura[Okundu!] • 9-kumura [Okundu!] • 10-cennet99 [i] • 11-cennet99[i] • 12-cennet99[i] • 13-zeynepkübra [color="#ff1493"] • 14-ravza [Okundu!] • 15-ravza[Okundu!] • 16-sevim [color="#ff1493"] • 17-sevim [color="#ff1493"] • 18-sevim [color="#ff1493"] • 19 eflatun[color="#ff1493"] • 20-eflatun[color="#ff1493"] • 21-eflatun[color="#ff1493"] • 22-Ezeli_Nur [i] • 23-Ezeli_Nur[i] • 24-aydan artuç [i] • 25-aydan artuç [i] • 26- • 27- • 28- • 29- • 30- KARDESLERIM KURAN I KERIMDE GECEN TILAVET SECDELERINI YAPMAYI UNUTMAYALIM INSAALLAH ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|