|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aya, dersiniz, hatim, indirmeye, kardeslerim, mumine |
![]() |
Mumine Kardeslerim Her Aya Bir Hatim İndirmeye Ne Dersiniz ??? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mumine Kardeslerim Her Aya Bir Hatim İndirmeye Ne Dersiniz ???Mumine kardeslerim her aya bir hatim indirmeye ne dersiniz ??? بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ Kur’an-ı öğrenin ve okuyun! Çünkü Kur’an-ı öğrenip okuyan ve onun hükümleriyle amel edip yaşayanın misali, içi misk dolu bir keseye benzer; kokusu her yana yayılır ![]() ![]() ![]() Sizin en hayırlılarınız, Kur’an-ı okuyan ve okutandır ![]() ![]() Kur’an-ı yüklenenler Allah’ın dostlarıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() esselamualeykum ve rahmetullah ve bereketuh Degerli Mumine Bacilarim Gunde 20 sayfa Kuran-i Kerim okumaya ne dersiniz?? Bildiginiz uzere Kuran-i kerim ile mesgul olmak cok hayirli bir ameldir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben dusundumki birlikten kuvvet dogar diyerek böyle bir aktiviteye Allahin izniyle vesile olayim böylece birbirimizi Kuran-Kerim icin desteklemis oluruz ![]() ![]() Simdi belki diceksinizki gunde 20 sayfa Kuran i okumak cok degilmi hani keske en azindan bir kac sayfa olsaydi hic yoktan iyidir diye dusunceksiniz belkide ![]() ![]() Ama inanin cok kolay ve Allahin izniyle coluklu cocuksuz herkes becerebilir ![]() ![]() Yeterki azim ve istek olsun ![]() ![]() Size simdi 20 sayfa denilince birden cok gelebilir ![]() ![]() ![]() ![]() Hesaplara Göre Kur ani kerim 604 sayfadir ![]() ![]() Yapmamiz gereken her namaz vaktinden sonra birazcik vakit ayirip Kurani kerimden 4 sayfacik okumaktir ![]() ![]() Yani Her Sabah,Ögle,Ikindi,Aksam,Yatsi namaz vakitlerinden sonra 4 sayfa okudugumuzda gunde 20 sayfa okumus olacagiz ![]() ![]() gunde 20 sayfa yi 30 gun ile carpinca 600 sayfa olur Ve hergun 20 sayfa okumakla inshaAllah Allahin izniyle Bir ay icinde hatim indirmis olacagiz ![]() ![]() Ve kendimizi böylece ramazan ayi geldiginde Hatim indirmeye alistirmis olacagiz ![]() ![]() alsinda nekadar basitmis degilmi bacilarim ![]() ![]() Kuran-i kerimin her harfinden 10 sevab ile hatimden alacagimiz sevablari bir birlestirip dusunun ![]() ![]() Sizce ihtiyacimiz yokmu ![]() ![]() Bence var hepimizin bu sevab yagmuruna ihtiyaci var ![]() ![]() Gelin bacilarim evet deyin katilin benim ile birlikte bu hayirli ameli islemeye ![]() ![]() Kur ani kerim okumayi bilmeyen bacilarim uzulmeyin ![]() ![]() Sizde latin harfleri veya turkesini okuyarak ayni ameli isleyip ayni sevaba nail olabilirsiniz ek olarakta Hadislerden bilinirki Kurani okumayi bilmeyen Kurani okuyandan daha cok sevab alir ![]() ![]() ve sonucta peygamber efendimiz s ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vel Hasil benim ile birlikte katilanlar katildiklarini haber verirlerse hem beni sevindirmis olurlar hemde katilmayan bacilarimizin da katilmasi icin tesvik etmis olurlar ![]() ![]() sunuda eklemek istiyorum tecvid bilenler az yada cok farketmez ne ögrendiyse aynen o sekilde okumalarini rica ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Bunun disinda katilanlari bekliyorum ![]() ![]() Konuyu bazilarinin gec okuma ihtimalini göz önunde bulundurarak, Gelecek olan Mubarek Cuma ( 9 ![]() ![]() Allahin izniyle bu hayirli ameli baslatmak istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Simdiden Herkesten Allah razi olsun ![]() ![]() vesselamualeykum verahmetullah ve bereketuh |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mumine Kardeslerim Her Aya Bir Hatim İndirmeye Ne Dersiniz ???ALLAH RAZI OLSUN AMİRA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mumine Kardeslerim Her Aya Bir Hatim İndirmeye Ne Dersiniz ???Allah razi olsun senden de bacim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sunuda belirteyimki bastan kimse illa bir ayda okuyamam ben demesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|