![]() |
Hamur Tatlıları - Kremalı Tatlı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hamur Tatlıları - Kremalı TatlıHamur Tatlıları - Kremalı Tatlı Kremalı Tatlı Süt kreması, vanilya ve pudra şekerinin uyumu kremalı tatlıda hayata buluyor ![]() ![]() Kremalı Tatlı Malzemeler, 1 su bardağı süt kreması 1 su bardağı pudra şekeri 1 litre süt 7 yemek kaşığı pudra şekeri Yarım yemek kaşığı margarin 1 paket vanilya Hazırlanışı, Tencereye; süt, pirinç unu, pudra şekeri ve margarini alın ![]() Orta dereceli ateşte kıvamı koyulaşana kadar sürekli karıştırarak pişirin ![]() Pişen muhallebiyi ocaktan indirip soğuması için kenarda bekletin ![]() Kâsede krema ve vanilyayı iyice karıştırın ![]() Soğuyan muhallebiye ilave edip karıştırmaya devam edin ![]() Tatlı kâselerini suyla hafifçe ıslatın ![]() Muhallebiyi kâselere pay edin ![]() Buzdolabında bir gece beklettikten sonra servis yapın ![]() Afiyet olsun |
![]() |
![]() |
|