![]() |
Hamur Tatlıları ,Ev Baklavası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hamur Tatlıları ,Ev BaklavasıHamur Tatlıları ,Ev baklavası malzemeler: şerbeti: 5 su bardağı şeker 3,5 su bardağı su yarım limonun suyu hamuru: 4 su bardağı un 1 su bardağı ılık süt 1 paket kabartma tozu 100g erimiş tereyağı 1 yumurta içi: 250g dövülmüş ceviz ayrıca: 3 paket buğday nişastası (toplam 500g) 150g eritilmiş kızgın tereyağı hazırlanması: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|