![]() |
Hamur Tatlıları ,Tarçınlı Ballı Lokma Tatlısı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hamur Tatlıları ,Tarçınlı Ballı Lokma TatlısıHamur Tatlıları ,Tarçınlı Ballı Lokma Tatlısı ![]() Malzemeler : 3 su b ![]() 1 tatlı k ![]() 1 çorba k ![]() Alabildiği kadar su Kızartmak için: Sıvıyağ Şerbeti için: 4 su b ![]() 2 su b ![]() Yarım limon ÜZERİ İÇİN: Tarçın Bal Hazırlanışı : Şerbeti için tencereye 4 su bardağı toz şekeri alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha sonra üzerine 3 su bardağı unu ilave edin ve mayalanması için bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokmaları servis tabağına alın ![]() ![]() ![]() ![]() afiyet olsun |
![]() |
![]() |
|