![]() |
Hatırlarmısın?? |
![]() |
![]() |
#1 |
zeynoo
|
![]() Hatırlarmısın??Evimizin arkasındaki tarladan sana çiçek topladığımda, yarısı eksik olurdu yaprakların ![]() Çünkü ben daha yolda fal için yolardım yapraklarını papatyaların ![]() Hani kimi zaman yüzüme bakıp "Yine keyfin yok?" diye sorardın ya ![]() Doğrusunu istersen ![]() ![]() ![]() O gün "Sevmiyor" çıkmıştı demek ki falım ![]() Çok keyfim kaçardı çok ![]() Çünkü ![]() ![]() ![]() Yerine koyacak hiçbir şeyim yok ![]() * Kimi geceler uykum kaçtığında ![]() Eski günleri düşünürüm; bir küçük tekne ![]() Güvertesinde sen ![]() Güneşin azlığından şikáyet etmektesin yine ![]() Doğrusunu istersen: Dikilip de başına, güneşi ben tutardım ben ![]() Tenini kıskanırdım, çok ![]() ![]() ![]() Çünkü ![]() ![]() ![]() Yerine koyacak hiçbir şeyim yok ![]() * Bir şarkı vardı ya, arada bir dolanırdı peltek dilime ![]() Senin için bestelediğimi söylediğim ![]() Hani "niye bu şarkının yarısı yok" dediğin ![]() Doğrusunu istersen ![]() ![]() ![]() O aslında şarkısıdır Talat Er ile Ayfer’in ![]() Ben bestelemek isterdim ben ![]() ![]() ![]() Hem de çok ![]() Çünkü ![]() ![]() ![]() "Yerine koyacak hiçbir şeyim yok ![]() ![]() ![]() * Hatırlar mısın: Bir rüya görmüştüm bir keresinde ![]() Kumsalda, beyaz köpükler içinde ayaklarımız ![]() El ele koşmuştuk rüyama göre ![]() "Uğurdur" demiştin ![]() Doğrusunu istersen ![]() ![]() ![]() O rüyayı ben uydurmuştum ben ![]() Görülmemiş rüyanın uğuruna ihtiyacım vardı çok ![]() Çünkü ![]() ![]() ![]() Yerine koyacak hiçbir şeyim yok ![]() |
![]() |
![]() |
|