![]() |
Gözlerim Rehindi Gözlerine.. |
![]() |
![]() |
#1 |
zeynoo
|
![]() Gözlerim Rehindi Gözlerine..Bir bilsen ne cok denedim gecenin koynuna sevdami birakip gitmeyi, bir bebegi cami avlusuna birakir gibi ![]() ![]() ![]() ![]() Yine de dayanamadim seni üvey yüreklere emanet etmek düsüncesine ![]() ![]() ![]() Kac sefer düzenledim kendi icimde, seni kalbimden atmak icin ![]() ![]() Ama her gidis ayni yöndeydi sana ulasmak üzere ![]() ![]() ![]() Anladim ki gözlerim rehindi gözlerinde ![]() ![]() ![]() ![]() Askin zincirdi bileklerimde ve yüregimde ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa bir görüslüktü yüzün yillara yetecek kadar ![]() ![]() ![]() ![]() Bir dokunusla erimek gibi imkansiz, bir kivilcimla tutusuvermek gibi ani ve gecici saman alevi gibi ![]() ![]() ![]() Bakislarimi kaldirmaya cesaret edememistim hic o son görüsü de yitirmemek adina ![]() ![]() ![]() ![]() Sen ise o son görüsü de yanina alip gittin ![]() ![]() ![]() ![]() Ayriliga gecikmis mazeretler bicerken fark ettim bir yanimin uzun süredir acimakta oldugunu ![]() ![]() ![]() Kendimle cenk ederken, matemi sapliyordum yesermis sevgilerin orta yerine ![]() ![]() ![]() ![]() Akacak gözyasi olmuyorsun gözlerimde uzun zamandir ![]() Sanirim aciyi sen diye sevmeye baslamisti kalbim ![]() ![]() ![]() ![]() Artik isimsiz gidislerinin dönüsünü beklemeye tahammülüm yok benim ![]() ![]() ![]() Sizimi bir kenara birakip yola düsmek zamani geldi de geciyor belli ki ![]() ![]() ![]() Simdi siyahla kefenleyip derin kirec kuyularina atiyorum sana dair pembe düslerimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : gözlerim rehindi gözlerine.. |
![]() |
![]() |
#2 |
JOKER
|
![]() Cevap : gözlerim rehindi gözlerine..Anladim ki gözlerim rehindi gözlerinde ![]() ![]() ![]() ![]() Askin zincirdi bileklerimde ve yüregimde ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa bir görüslüktü yüzün yillara yetecek kadar ![]() ![]() ![]() ![]() Bir dokunusla erimek gibi imkansiz, ah ah hey gidi günler aşk çok güzel bir duygu bulunca kaybetmemek lazım ![]() ![]() emeğine sağlık ![]() ![]() ![]()
|