Aşkın evrimi:) |
|
|
#1 |
|
|
Aşkın evrimi:)6 hafta:seni çoookk seviyorum aşkımm6 ay:tabiki seni seviyorum![]() 6 yıl:yahu kadın seni sevmesem çoktann terkeder giderdim![]() 6 hafta:aşkııım ben geldimm![]() 6 ay:selamm!!!!6 yıl:ne yemek yaptın çok acıktımm yavvv![]() 6 hafta:zahmet etme aşkım ben açarım![]() ![]() 6 ay:ben mi açıyım kapıyı?6 yıl:yahu şu kapıya baksanaaaaaaa![]() 6 hafta:sevgiliim ayşe telefonda![]() 6 ay:seni arıyolar![]() 6 yıl:telefooonnn!!6 hafta:üzülme tatlım sen zor bir çocukluk geçirmişsin![]() 6 ay:senin ananda amma cins karı ha![]() 6 yıl:ulan tam da anana çekmişsin![]() ![]() 6 hafta:bu ay seni venedik e götüreceğim6 ay:tatilde köye gitsekte olurr![]() 6 yıl:otur oturduğun yerde evin suyu mu çıktı!6 hafta:bu yüzüğü inşallah seversin![]() 6 ay:resim çerçevesi aldım her zaman lazım olur dimi?6 yıl:şu parayla git kendine bişey all6 hafta:üzülme sevgilim leke yaapmaz6 ay:dikkat etsene yahu!6 yıl:amma da sakarsın be kadın![]() 6 hafta:ben pek bu konuda değilim![]() 6 ay:bu konuda yanlış düşünüyosun![]() 6 yılsaçma sapan konuşma Alla'senn![]() 6 hafta:yaptığın yemeklere de bayılıyorum canıım![]() 6 ay:bu akşam ne yiyoruz???6 yıl:gene mi makarnaaaaaaa![]() ![]() 6 hafta:birşey içer misin aşkım?6 ay:bana bi kola getirsenee6 yıl:gene buz koymayı unutmuşsun![]() ![]() 6 hafta:bu elbise sana çok yakışmış![]() 6 ay:bir elbise daha mı aldın?6 yıl:kaç para verdin bu dandik şeye?6 hafta:özür dileyecek birşey yapmadın ki![]() ![]() ![]() 6 ay:biraz dikkat etsene be kızım![]() 6 yıl:hay senin elinee![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|