![]() |
Talı Tuzlu Mayalı Ekmekl |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Talı Tuzlu Mayalı EkmeklTalı Tuzlu Mayalı Ekmekl TALI TUZLU MAYALI EKMEKL Malzeme • 1 ![]() • 100 gr ![]() • 100 gr ![]() • 100 gr ![]() • 100 gr ![]() • 100 gr ![]() • 1 su bardağı kızılsık suyu • 3 tatlı kaşığı tuz • 2 su bardağı su • 2 ![]() • 2 paket kuru maya • 1,8 kg ![]() • 1/2 litre su Hazırlanışı 1 ![]() çavdar, buğday, keten tohumu, kepek, kuru üzüm, kızılcık suyu ve tuzu karıştırın ![]() ![]() 2 ![]() suyu birinci günün malzemesi içine katın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: İki aşamalı olarak hazırlanan bu ekmeğin bir gün önceden ön hazırlığını yapmak gerekiyor ![]() |
![]() |
![]() |
|