![]() |
Mübarek Ola, Kabul Ola... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mübarek Ola, Kabul Ola...Mübarek ola, kabul ola ![]() ![]() ![]() Hani Furkan’da diyor ya “Eğer duanız olmasa Rabbimin katında ne ehemmiyetiniz var ![]() Yok bir kadrimiz kıymetimiz duasız işte… Hani Mü’min’ de diyor ya “Bana dua edin size cevap vereyim ![]() Yalvar yakar ![]() ![]() Er veya geç ne farkeder ki… Bugün ya da yarın ne farkeder ki… Nasıl olsa cevap gelmeyecek mi? Nasıl olsa açılan eller dolmayacak mı? Nasıl olsa susadığına kavuşmayacak mı? Olacak elbet ya… Olacak… Güneş doğduğu sürece ![]() ![]() Şimdi ellerimi açıp affımı diliyorum Rabbim! Hatalarıma ![]() ![]() Senden başka nereye gidebilir ![]() Senden başka kim derdime derman olabilir ki? Senden başka kim kalbimi huzurla doldurabilir ki? Senden başka her şey bir ayrıntı iken ![]() Sen varsın işte ![]() Gerisi yalan ![]() Duam olmasa kıymetim yok Rabbim ![]() ![]() Kabul et dualarımı ![]() ![]() Affına sığınıyoruz ![]() ![]() ![]() Sen affet Rabbim ![]() Sen affet Rabbim ![]() Şah damarımdan daha yakın olan Rabbim ![]() Sen affet ![]() Dularınızın kabul edilmesi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|