|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çanakkalede, ettim, hakkımı, helal, iki, şehit |
![]() |
Ben Hakkımı Helal Ettim .(İki Şehit Çanakkalede) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Hakkımı Helal Ettim .(İki Şehit Çanakkalede)Ben hakkımı helal ettim ![]() BEN HAKKIMI HELAL ETTİM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ´Kocadere köyünde büyük bi sargı yeri kuruluyor ![]() Kimi Urfalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunlardan biri Lapsekinin Beybaş Köyündendir ve yarası oldukça ağırdır ![]() ![]() Alçalıp yükselen göğsünü biraz daha tutabilmek için komutanının elbisesine yapışır ![]() Nefes alıp vermesi oldukça zorlaşır ama tane tane kelimeler dökülür dudaklarından ![]() ´Ölme ihtimalim çok fazla ![]() ![]() ![]() Ben bir pusula yazdım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tekrar derin nefes alıp ![]() ´Ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ´Sen merak etme evladım´ der Komutanı ![]() ![]() Ve az sonra komutanının kollarında şehit olur ve son sözüde ´söyleyin hakkını helal etsin´ olur ![]() ![]() ![]() Aradan fazla zaman geçmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() üzerinden çıkan eşyalar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Komutan göz yaşlarını silmeye daha fırsat bulamamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PUSULADAKİ NOT: ´Ben Beybaş Köyünden arkadaşım Halil´e 1 mecit borç verdiydim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|