![]() |
Bir Kez Daha Çalsamıydım Kapını... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Kez Daha Çalsamıydım Kapını...Bir kez daha çalsamıydım kapını ![]() ![]() ![]() Bir kez daha ![]() ![]() ![]() Evet,bir kez daha çalsamıydım kapını Hani tevbe etmiştim ya,ardından bozmuştum yeminimi Utanmamıştım günah işlerken,beni gören Yüce Nur'u unutmuştum bi an ![]() Birden irkildim tevbe ettim ![]() Sonra gözle göremediğim gaipten bir ses ''Dostunum'' dedi hunharca ![]() ![]() İnandım ona hata ettim ![]() ![]() ![]() ![]() Ama Sen bırakmadın elimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ellerim çok sıcaktı ![]() Gül kokusu sindi üzerime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte ben o an bir kez daha utandım ![]() Sonra tekrar irkildim ![]() ![]() Tevbeme sadık kaldım mı? ''Hayır'' İnsan hiç Dostunu bırakır mı? ''Hayır'' Kul nefsine yenilir mi? ''Hayır'' Hayırlar havada uçuşurken birden bir ''Evet'' cevabı geldi ![]() ![]() ![]() ![]() Ben günahkar mıydım? Çünkü Nur kapısını tekrar çalmadım ![]() Her zaman ümitvar olmanız dileğiyle ![]() ![]() İLM-İ HİSAB (şiir orjinaldir) |
![]() |
![]() |
|