21.Yy Cihadı...!!!! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
21.Yy Cihadı...!!!!21 yy Cihadı![]() ![]() !!!! 21 y y![]() ![]() Heryerde günahlar,kötülükler,nefis oyunları ![]() ![]() ![]() ![]() Boğuşuyorum aslında bugünlerle Yarını elde edebilmek için Sıkıyorum nefisin boğazını![]() Soruyorum nefsime: ''Neden engellersin Efendimizle konuşmamı?'' İşte bu yüzden cevap alamıyorum Kimse cevap vermiyor Veremez de!Çünkü kendimle konuşuyorum ![]() Birden gözlerim yaşla doluyor Islanıyor seccade!Günahların yükü çok ağır tıpkı sineye giren ok gibi paramparça ediyor kalbimi!! Ağlaya ağlaya!! Keşke Asr-ı saadet'de yaşasaydım Derken hüzünle yatıyorum kıbleye doğru,tatlı bir uyku![]() Bir el güneşten parlak,elleri saçlarıma dokunuyor usulca ![]() ![]() Kendimden geçiyorum adeta ![]() Ve anlıyorum ki efendimizin dizlerine koymuşum başımı ve oda başımı okşuyor ![]() Ben ağlıya ağlıya olanları anlatıyorum ''Keşke sizinle yaşasaydım 1400 yıl önce diyorum ''Bana gülümsüyor O gülümsedikçe ben huzura varıyorum![]() ''Keşke yaşadığın asrın ne kadar kıymetli olduğunu bilseydin'' diyor ![]() Ben şaşırıyorum O devam ediyor; ''Şimdi herşey daha zordur Önemli olan şimdi ki mücadeledir''diyor![]() İşte şimdi ıspatla bana benim ümmetimden olduğunu Savaş kötülerle Söyle onlara mutluluğun İslam'da olduğunu ''Tam o sırada gözlerim açılıyor Utanıyorum kendimden ağlıyorum ağlıyorum çünkü bu zamana kadar ne kadar şanslı olduğumu anlamamışım Artık:Uyandım,uyandırıldım Artık MÜSLÜMAN OLDUĞUMU ve EFENDİMİZ(a s m)'in ümmetinden olduğumu duyurabilirim tüm Dünya'ya Başlıyacağım İslamı yaymaya!Biz bu dönemin sahabeleri değil miyiz? İşte şimdi CİHAD zamanı ![]() ![]() Haydi kötülerin kökünü kurutmaya!Vesselam ![]() ![]() (İlmi Hisab)
|
|
|
|