![]() |
21.Yy Cihadı...!!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 21.Yy Cihadı...!!!!21 ![]() ![]() ![]() ![]() 21 ![]() ![]() ![]() ![]() Heryerde günahlar,kötülükler,nefis oyunları ![]() ![]() ![]() ![]() Boğuşuyorum aslında bugünlerle ![]() ![]() ![]() Soruyorum nefsime: ''Neden engellersin Efendimizle konuşmamı?'' İşte bu yüzden cevap alamıyorum ![]() ![]() Çünkü kendimle konuşuyorum ![]() Birden gözlerim yaşla doluyor ![]() Günahların yükü çok ağır tıpkı sineye giren ok gibi paramparça ediyor kalbimi!! Ağlaya ağlaya!! Keşke Asr-ı saadet'de yaşasaydım ![]() ![]() Bir el güneşten parlak,elleri saçlarıma dokunuyor usulca ![]() ![]() Kendimden geçiyorum adeta ![]() Ve anlıyorum ki efendimizin dizlerine koymuşum başımı ve oda başımı okşuyor ![]() Ben ağlıya ağlıya olanları anlatıyorum ![]() ![]() Bana gülümsüyor ![]() ![]() ''Keşke yaşadığın asrın ne kadar kıymetli olduğunu bilseydin'' diyor ![]() Ben şaşırıyorum O devam ediyor; ''Şimdi herşey daha zordur ![]() ![]() İşte şimdi ıspatla bana benim ümmetimden olduğunu ![]() ![]() ![]() Tam o sırada gözlerim açılıyor ![]() ![]() Uyandım,uyandırıldım ![]() ![]() ![]() ![]() Biz bu dönemin sahabeleri değil miyiz? İşte şimdi CİHAD zamanı ![]() ![]() ![]() Vesselam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|