![]() |
Mesaj Alınmıştır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mesaj AlınmıştırMesaj alınmıştır Hacı Cemal Öğüt, Fatih Camiinde bir Ramazan gününde vaaz ediyor ![]() ![]() Konuya şöyle giriyor: Şu Hacı Cemal var ya, bu saf hanımla nasıl yaşayacak, nasıl idare edecek, bilemiyorum ![]() ![]() ![]() Efendim, öğle namazından önce abdestimi aldım, cübbemi giydim, kapıya da çıktım, buraya vaaza gelmek üzere ayakkabılarımı giyerken bizim hanım da mutfakta iftarlık yemek hazırlıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() Dedim ki: "Hanım, yangın alarmı verir gibi ne bağırıyorsun öyle? Ne var?" Dedi ki: "Görmüyor musun kediyi?" "Görüyorum, kediye ne olmuş?" “Daha ne olacak? İftarlık pideleri yiyor" demez mi? Tepem attı ![]() "Hanım sen de ne kadar cimrisin ![]() ![]() ![]() ![]() Tepem iyice attı ![]() Cemal Hoca cemaate döner: “Nasıl bizim bu saf hatuna iyi söylemiş miyim?" Cemaatte gülüşmeler ![]() ![]() ![]() Mesaj alınmıştır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Mesaj Alınmıştır |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mesaj AlınmıştırDinimizde zorlama yoktur değil mi?Herkes kendisinden sorumludur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|