![]() |
Herkes Bu Filmde Birgün Başrol Oynayacak..! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Herkes Bu Filmde Birgün Başrol Oynayacak..!Herkes Bu Filmde Birgün Başrol Oynayacak ![]() ![]() Herkes Bu Filmde Birgün Başrol Oynayacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Daha dun konusmustuk ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Hic beklenmedik bir olum!" "Vakitsiz" "Erken!" "Surpriz!" Isine ara vereceksin bugun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Olum bize de yaklasirmis/yakisirmis" dedin ![]() ![]() ![]() "Rahmetli ![]() ![]() ![]() ![]() Iki yakasinda da eksigim Istanbul'un ![]() Vapurlarin hicbiri beklemiyor beni iskelede ![]() ![]() Hayret! Ben oldum bu defa ![]() ![]() ![]() ![]() Gitsen de bir gitmesen de bir ![]() ![]() ![]() ![]() Seni bilmem ama ben bu cenazeye mutlaka gitmeliyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yatagi soguk kalacak adami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sahnedeyim ![]() Beklerim ![]() En ondeki olmalisin ayakta duranlarin ![]() ![]() Iste davetiyen: Canini cok seven ![]() ![]() her lezzetin tukenisinde olumun yanina ugradigini unutan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() guzelligini aynalarin kiriklarinda arayan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dogdugu gun yakalandigi fanilik hastaligindan ![]() ![]() ![]() Cenazesi -umulur ki- en uzak zamanda ![]() ![]() ![]() Senai Demirci |
![]() |
![]() |
|