Kul Oldum...Kül Oldum... Gül Oldum... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kul Oldum...Kül Oldum... Gül Oldum...Kul oldum ![]() ![]() Kül oldum![]() ![]() Gül oldum![]() ![]() Ben kalbimi dünyanın dert duvarları arasında ezdirdim ![]() ![]() Çok özledim sonsuz genişliğini secdelerin ![]() ![]() Ben ruhumu zehir parmaklıklar ardında tutuklu bıraktım ![]() ![]() Öyle çok susadım ki ilk tekbirin;dudağımdan içtiğim serinliğe ![]() ![]() Ben bencilliğin dehlizlerinde ümitsizce dolandım ![]() ![]() dolandım![]() ![]() dolandım![]() ![]() Öyle çok hasretimki bir rukün kavsinde Belimi kıran ayrılıkları göğe savurmaya ![]() ![]() Ben ellerine cilveli kelepçeleri vurulmuş bir zavallıyım ![]() ![]() Çok isterdim bir kıyamın kıyametinde İçimdeki bütün kuşları dağlara uçurmayı ![]() ![]() Ayaklarımı dar zamanların prangalarına kaptırdım ben ![]() ![]() Öyle hasretim ki yalnız ve yalnız sana kul olmaya ![]() ![]() Cümle dilenciliklerden kurtulmaya ![]() ![]() Öyle hasretim ki göğsümde sakladığım kanadı kırık serçeleri Rahmetinin yuvasına uçurmaya ![]() ![]() Öyle çok hasretim ki yalnız ve yalnız sana muhtaç olmaya ![]() ![]() İçimde saklı sancılı incileri rahmetinin kıyılarına savurmaya ahdettim ![]() ![]() Mülteci ellerimin ayazında ölmüş kelebekleri ![]() ![]() Kudsi levhanın dokunuşuna emanet etmeye geldim ![]() ![]() Ben gururun mahkumuyum ![]() ![]() Ben gerçeğin kaçkınıyım ![]() ![]() Ben günahın tutsağıyım ![]() ![]() Ben isyan çöllerinin çorağına sürgün bir yeti Sevindir beni,sevdir,sevindir,sev sevdiğini bildir ![]() ![]() Hüzünlerimi bir secdenin billur sularında erit ne olur ![]() ![]() Ne olur korkularımı rahmetinin kucağında teskin eylesen ![]() ![]() ![]() Ben sahte uzaklıkların sürgünüyüm ![]() Ben içine kalbimi sığdıramadığım dar vakitlerin küskünüyüm ![]() ![]() Öyle özledim ki seccademin alnımdan öpüşlerini ![]() ![]() öyle özledim ![]() ![]() İşte huzuruna geldim ![]() ![]() Şöyle başımı sokacak bir umudum olsun istedim ![]() ![]() İstedim ki yüzünden menekşeler toplayacağım sonsuz ovalarım olsun ![]() ![]() İstedim ki koşayım ![]() ![]() koşup koşabildiğim kadar![]() ![]() İçimde sakladığım bütün uçurtmaları rüzgarlara verebileyim ![]() ![]() ![]() Ben sonsuz derinlikte uykuların yitiğiyim ![]() ![]() Ben unutuş uçurumların dibinde unutulmuş bir cesedim ![]() ![]() Ben benlik ve bencillik yabancılıklarında Evine yol bulamayan bir yitirmişim ![]() ![]() Çok özledim En Sevgilinin en çok sevdiği yerde durmayı ![]() ![]() ![]() Öyle hasretim ki öyle muhtacım ki En Sevgilinin en çok sevildiği halde olmaya ![]() ![]() Geldim ![]() ![]() Huzuruna vardım ![]() ![]() Geçtim kendimden ![]() ![]() Kendimi geçtim ![]() ![]() Deldim benlik dağını ![]() ![]() Yolda kaldı ferhat ![]() ![]() Şirinin ben oldum Yandı her yanım ![]() ![]() İbrahimin oldum ![]() ![]() Gül oldum ![]() ![]() ![]() Çöle verdim leylayı;aklı mecnuna sattım ![]() ![]() Mecnun oldum ![]() ![]() Yakınlığına geldim![]() ![]() Tüm uzaklıkları uzaklara savurdum keremini gördüm Vazgeçtim aslıdan,gölgeden çıktım,vaslına geldim ![]() ![]() aslına geldim ![]() ![]() Yandım KUL oldum![]() ![]() Yandım KÜL oldum ![]() ![]() Yandım GÜL oldum ![]() ![]() Durdum namaza; Miracına geldim,niyazına durdum Nazla beni ne olur ![]() ![]() En Sevgilinin durduğu eşikte durdum Miracına geldim ![]() ![]() Miracına geldim ![]() ![]() Nazarında tut ne olur ![]() ![]() Bakışınla sar beni,el üstünde tut,bırakma ellerimi ![]() ![]() ![]() (BIRAKMA ELLERİMİ ALLAH'IM ![]() ![]() ) Senai Demirci |
|
|
|