![]() |
Bırak Artık Şu Meredi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bırak Artık Şu MerediBırak artık şu meredi BIRAK ARTIK ŞU MEREDİ ![]() ![]() ![]() En iyi yapabildiğin, yapmaktan usanmadığın, yaparken zevkten dört köşe olduğun, uzmanı olduğun bir konu var ki senin, hiç bırakacağa benzemiyorsun ![]() “…Birbirinizin kusurunu araştırmayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tiksinmek mi? Hayır! Hiç tiksinmiyorsun ![]() Derdin ne ki senin? Sana zulmeden kimdir? Bunca cürmü haklı gösterecek hangi zulümdür? Allah’ı anlatırken kapılardan mı kovuldun? İslam’a çağırırken Rasulullah (s ![]() ![]() Etini yediğin insanları düşün! Affedilmez hataları mı var sana karşı? Sen hiç öyle veya benzeri hatalar yapmadın mı? Günahların olmadı mı senin? Yada birgün aynılarını işlemeyeceğinden emin misin? Sevapların çok gelmiş de saçıp savurmak ister gibisin ![]() ![]() ![]() Bölük pörçük bir hayat yaşıyorsun aslında ![]() ![]() ![]() “Miraca çıkarıldığımda bir topluma rastladım ![]() ![]() “Bunlar kimlerdir, Ya Cebrail?” dedim: “Onlar insanların etini yiyenler ve şahsiyetlerini zedeleyenlerdir ![]() ![]() İçki gibi, uyuşturucu gibidir gıybet ![]() ![]() ![]() ![]() Zor iştir müslüman olmak… Kafana göre hareket edemezsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir hiç uğruna Rıza-i ilahiden mahrum olma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bırak Artık Şu Meredi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bırak Artık Şu Merediçook güzel bir paylaşım Allah cc razı olsun ![]() maalesef bunlardan herhangi birini hiç yapmadım diyen insan hemen hemen hiç yoktur ![]() ![]() çok şükür ki Rabbimiz rahmeti sınırsız olan ve bağışlamayı sevendir ![]() kimin söylediğini hatırlayamıyacam zira hafızam isim tutamıyor ![]() gıybet zinadan daha kötü bir günahtır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|