![]() |
Her Şey Bitti Yalnız O Kaldı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Her Şey Bitti Yalnız O KaldıHer şey bitti yalnız o kaldı Her şey bitti yalnız o kaldı Komiser işe aldığı mühendise soruyordu: – Aklı başında adamdın, sana ne oldu böyle? – Komiser bey, mevki gitti, makam gitti, servetim bitti, işimden ayrıldım, ispirto içmeye başladım ![]() ![]() ![]() Bu adam da Allah’a sövmeye başlayınca şişeyi kafasına indirdim ![]() ![]() ![]() Adam ellerini önüne bağladı, başını eğdi ![]() ![]() – Git bir daha olay çıkarma ![]() ![]() ![]() Bir gün arının bir tanesi odama girdi, dolaştı ![]() ![]() ![]() Yaklaştım dedim ki, “Sen de Müslüman mısın?” Arı ters ters yüzüme baktı ![]() Müslümanlar da günahların, heveslerin zindanından kurtulup cennet misal bir dünyada yaşamak istiyorlar ![]() ![]() Kendi kendine hükmedemeyen insan neyin hakimidir? Maziye bir bakın kaç insan kendini idare edebilmiş? Henüz zaman var ![]() ![]() Cenneti dünyada aramak boş bir hayaldir ![]() Ama aslını bulamasak da benzerini bulmak mümkündür ![]() Her şeyi yaratan, yaşatan Allah’ı anlamak ona sığınmak hem büyük saadet, hem de ibadettir ![]() ![]() ![]() Her gün Allah’ı daha çok sevmek O’na daha çok ibadet etmek istiyorum ![]() Hekimoglu Ismail |
![]() |
![]() |
|