Mutlulugu Yakalayan Bir Erkegin Yazısı |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Mutlulugu Yakalayan Bir Erkegin YazısıKarım ve ben bir evliliği sonsuz yapmanın sırlarini keşfettik ![]() ![]() Haftada iki kere, güzel bir restoranta gideriz, biraz şarap, biraz güzel yiyecek ![]() ![]() Salı günleri o gider, Cumaları ben![]() ![]() Ayrı yataklarda yatarız ![]() ![]() Onunki izmir'de, benimki istanbul'da ![]() ![]() Karımı her yere götürürüm ![]() ![]() Ama her seferinde dönüş yolunu bulur ![]() ![]() Yıldönümümüz için karıma nereye gitmek istedigini sordum ![]() ![]() O da "Uzun zamandır gitmediğim bir yer olsun" dedi ![]() ![]() Mutfağı önerdim ![]() ![]() Her zaman elele tutuşuruz ![]() ![]() Eğer elini bırakırsam, hemen alışverişe başlar ![]() ![]() Elektrikli blender'ı, elektrikli tost makinesi, elektrikli ekmek kızartıcısı var ![]() ![]() Bana diyor ki "çok fazla ıvır zıvır var ve oturacak tek bir yer yok" Ben de ona elektrikli sandalye aldım ![]() ![]() Şunu her zaman hatırlayın ![]() ![]() Evlilik boşanmanın birinci nedeni![]() ![]() İstatiksel olarak, boşanmaların %100 ü evlilikle başlıyor ![]() ![]() Karıma 18 aydır tek bir söz söylemedim ![]() ![]() Onun sözünü hiç bir zaman kesmek istemem ![]() ![]() Son kavgamız benim suçumdu ![]() ![]() Karım bana "televizyonda ne var" diye sordu ![]() ![]() Ben de "toz" dedim![]() ![]()
|
|
#2 |
|
bukettt
|
Cevap : Mutlulugu Yakalayan Bir Erkegin Yazısı![]() ![]() süper yaa teşekkürler =)
|
|
Cevap : Mutlulugu Yakalayan Bir Erkegin Yazısı |
|
|
#3 |
|
black_R-O-S-E
|
Cevap : Mutlulugu Yakalayan Bir Erkegin Yazısıharikaymış saol:sm_sleep:
|
|
#4 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Mutlulugu Yakalayan Bir Erkegin Yazısıblack_R-O-S-E ve bukett vakit ayırıp okudugunuz için teşekkür ederim
|
|
|
|
#5 |
|
m_r_b
|
Cevap : Mutlulugu Yakalayan Bir Erkegin YazısıSon kavgamız benim suçumdu ![]() ![]() Karım bana "televizyonda ne var" diye sordu ![]() ![]() Ben de "toz" dedim![]() ![]() ![]() Şunu her zaman hatırlayın ![]() ![]() Evlilik boşanmanın birinci nedeni![]() ![]() İstatiksel olarak, boşanmaların %100 ü evlilikle başlıyor ![]() ![]() ![]() eline sağlık çok komikmiş![]() ![]()
|
|
#7 |
|
RaHaTSiZ
|
Cevap : Mutlulugu Yakalayan Bir Erkegin Yazısı~~ Son cümle çok iyiymiş ~~
|
|
|
|