![]() |
Yemek Tarifleri-Sardalya Tavası (4 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yemek Tarifleri-Sardalya Tavası (4 Kişilik)Yemek Tarifleri-Sardalya Tavası (4 Kişilik) Sardalya Tavası (4 Kişilik) MALZEMELER 12 İri Sardalye 3 Yumurta 80 gr ![]() 1 Diş Sarmısakla Birlikte Kıyılmış 2 Tatlıkaşığı Maydanoz Limon Sirke Zeytinyağı Kızartmak İçin Zeytinyağı Galetaunu Tuz, Karabiber HAZIRLANIŞI Sardalyaların pullarını kazıyın, karnını açıp içini temizleyin ![]() ![]() ![]() Açık olarak bir yere yayın hepsini, tuz ve karabiber atın ![]() ![]() Peyniri kıyılmış maydanozla karıştırın biraz tuz ekleyin ![]() ![]() ![]() Çukur bir kaba yumurtaları kırın, tuzlayıp çırpın ![]() ![]() ![]() ![]() Bolca zeytinyağı kızdırın tavada, sardalyaların her iki tarafını da altın sarısı bir renk alıncaya kadar kızartın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|