![]() |
Etli Yemekler-,Kuşbaşı Etli Ve Nohutlu Pilav |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etli Yemekler-,Kuşbaşı Etli Ve Nohutlu PilavEtli yemekler-,Kuşbaşı etli ve nohutlu pilav ![]() Kuşbaşı etli ve nohutlu pilav Malzemeler: 1 su bardağı nohut, 300 gr kuşbaşı et, 1,5 su bardağı pirinç, 2 yemek kaşığı tereyağı, 3 su bardağı kaynamış su, tuz, dilerseniz süslemek için biraz doğranmış maydanoz ![]() Yapılışı: Nohutu bir gece öncesinden tencereye alın, üzerini geçecek kadar su koyup bir taşım kaynatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tencerenin en altına ayrıca uzunlamasına dilimlenmiş ve yağda kızdırılmış havuçlar ekleyebilirsiniz |
![]() |
![]() |
|