Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
düdüklü, güveç, tencerede, yemekleri

Et Yemekleri - Düdüklü Tencerede Güveç

Eski 07-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Et Yemekleri - Düdüklü Tencerede Güveç






et yemekleri - Düdüklü Tencerede Güveç
Düdüklü Tencerede Güveç


Malzemeler
1 kilo dana kuşbaşı
2 adet domates
3 adet yeşil biber
1 tatlı kaşığı pulbiber
1tatlı kaşığı tuz
karabiber
Hazırlanışı
Biberlerle domatesleri doğrayın kuşbaşıyla birlikte düdüklü tencereye koyun suyu bitene kadar kavurun üzerini aşacak kadar sıcak su koyup kapağını kapatın Kaynamayıp hava deliğini kapadıktan sonra 50 dakika orta ateşte pişirin kapağını açtıktan sonra karabiber serpin… (NOT:karabiberi en son koymamızın sebebi başta koyarsak etimizi karartır) Afiyet olsun…
__________________


alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.