Et Yemekleri-Taze Soğan Yahnisi (8 Kişilik) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Et Yemekleri-Taze Soğan Yahnisi (8 Kişilik)Et Yemekleri-Taze Soğan Yahnisi (8 kişilik) Taze Soğan Yahnisi (8 kişilik) Malzemeler 1 kg kuşbaşı kuzu eti100 gr margarin1 kg taze soğan1 çorba kaşığı salça Nane, tuz Terbiye için: 2 yumurta sarısı 1/2 su bardağı yoğurt Yemeğin Tarifi Eti yıkayıp tencereye koyun Suyunu çekene kadar pişirip, pembeleşene kadar kavurun![]() Doğranmış taze soğanı ve margarini ilave edip 3 - 4 dakika daha kavurun Salça ve naneyi ekleyin Kavurmaya 2 - 3 dakika daha devam edin 3 su bardağı su ve tuz ekleyin Kısık ateşte pişirin![]() Yemeği ocaktan indirdikten sonra biraz bekletin Yumurta sarısı ve yoğurdu birlikte çırpı Yavaş vavas karıştırarak vemeğe ilave edin
|
|
|
|