|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cacık, kişilik, pirzola, yemekleripatatesli |
![]() |
Et Yemekleri-Patatesli Pirzola Ve Cacık (4 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Et Yemekleri-Patatesli Pirzola Ve Cacık (4 Kişilik)Et Yemekleri-Patatesli Pirzola ve Cacık (4 Kişilik) Patatesli Pirzola ve Cacık (4 Kişilik) Malzemeler 3 Çorba Kaşığı Kekik 7 Diş Sarmısak 4 Çorba Kaşığı Zeytinyağı 1/2 Çay Bardağı Limon Suyu 12 Pirzola 600 gr Haşlanmış Patates Bir miktar yağ Tuz, Karabiber 300 gr Yoğurt 1 Salatalık 2 Tatlı Kaşığı Nane 2 Soğan 1 Çorba Kaşığı Margarin 600 gr Fasulye Yemeğin Tarifi 4 diş sarmısağı soyup ezin ![]() ![]() ![]() Kurban eti kullanıyorsanız, eti mutlaka bir süre buzdolabında bekletin ![]() ![]() Dikkat: Pirzolayı hazırladığınız karışımın içinde, buzdolabında 3 saat bekletin ![]() Fırını 175 dereceye ayarlayıp önceden ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yoğurdu bir kaseye alıp çırpın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pirzolayı sarmısaklı karışımın içinden alıp bir tavada iyice kızartın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilerseniz fasulye kavurmasına domates ve biber de ekleyebilirsiniz ![]() Pirzolayı servis tabaklarına paylaştırın ![]() ![]() Yemeği cacık eşliğinde servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|