|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
haşlamaresimli, kuzu, tandır, tarifi, yapılışı, yemekleri |
![]() |
Et Yemekleri - Kuzu Tandır Ve Kuzu Haşlama(Resimli) Tarifi (Yapılışı ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Et Yemekleri - Kuzu Tandır Ve Kuzu Haşlama(Resimli) Tarifi (Yapılışı )Et yemekleri - Kuzu tandır ve kuzu haşlama(resimli) tarifi (yapılışı ) ![]() [SIZE="4"]Malzemeler: Kuzu ön kol (ben yarım kilo için tarif veriyorum) kemiğinden ayrılmış ![]() ![]() 1/2 çay bardağı zeytinyağ 1 yemek kaşığı limon,Tuz 1/2 su bardağı sıcak su Hazırlanışı: 1) Eti fırın tepsisine yatırıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2) Fırından tepsiyi çıkarıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MALZEMELER: 4 Adet Kuzu Gerdan (kemikli) 3 Patates Tuz Pul Biber Sarımsak(İstenirse) YAPILIŞI: Etler düdüklüye üstüne geçecek kadar su iel konur ve kapağı kapatılmadan 15 dk kaynatılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() canım çekti |
![]() |
![]() |
|