![]() |
Hamur Tepsili Et Tarifi (Yapılışı ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hamur Tepsili Et Tarifi (Yapılışı )Hamur Tepsili Et tarifi (yapılışı ) Malzemeler • 2 adet patlıcan • 1 kabak • 1 patates • 1 havuç • 2 domates • 2 yeşil biber • 250 gr kuşbaşı et veya tavuk eti • 1 demet maydanoz • 1 demet dereotu • 1 demet taze nane • taze soğan • taze sarmısak • 1 kaşık margarin • tuz • karabiber Hamuru İçin • 50 gr yağ • 1 çay bardağı kaşar (rendelenmiş) • 1 /2 demet nane • biraz buzlu su • 2 adet taze soğan • 2 dal dereotu • tuz Hamur Tepsili Et Tarifi 1 Bir kaşık yağı ve eti tencereye koyup, soteleyin ![]() ![]() ![]() 2 Domatesi, biberi, taze soğanı, dereotunu, naneyi ilave edin ![]() ![]() 3 Başka bir kapta un, yağ, rendelenmiş kaşar, nane ve buzlu su ile bir hamur yapıp, tepsi büyüklüğünde açın ![]() 4 Pişirdiğiniz sebzeli eti, fırın tepsisine koyup, üzerini hazırladığınız hamurla kapatın ![]() |
![]() |
![]() |
|