![]() |
Et Yemekleri - Etli Kabune |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Et Yemekleri - Etli KabuneEt yemekleri - Etli Kabune Et yemekleri - Etli Kabune Et yemekleri - Etli Kabune Malzemeler 2 baş beyaz büyük kuru soğan 1 küçük baş soğan (eti haşlamak için) 1 kg parça dana eti (orta yağlı) 1 su bardağı haşlanmış nohut 3 su bardağı amerikan pirinci 3 su bardağı sıcak etsuyu 1/2 paket tereyağı 1-2 adet yeşil biber tuz, karabiber, maydanoz Yemek Tarifi Parça et 1 küçük baş soğanla beraber iyice yumuşayana kadar haşlanır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kabune pişince üstüne temiz bir bez konur ve 15 dakika demlendirilir ![]() ![]() ![]() ![]() alinti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|