![]() |
Et Yemekleri - Kuru Fasulyeli Tas Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Et Yemekleri - Kuru Fasulyeli Tas KebabıEt yemekleri - Kuru Fasulyeli Tas Kebabı Kuru Fasulyeli Tas Kebabı , Kuru Fasulyeli Tas Kebabı Malzemeler • 800 g kuşbaşı dana eti • 250 g haşlanmış kuru barbunya fasulyesi • 3 domates • 3 soğan • 2 diş sarmısak • 2 yeşil biber • 1 adet çok acı sivri biber • 5 çorba kaşığı zeytinyağı • 1 litre et suyu • Tuz • Kişniş • Kimyon Tarif Soğanları ve sarmısakları doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|