![]() |
Feridun Düzağaç |
![]() |
![]() |
#1 | |||||||||
_SiYaH_
|
![]() Feridun Düzağaç![]() Feridun Düzağaç 10 Ekim 1968’de Adana’da doğdu; İlk kez 14 yıl önce Mersin’de bir grubun solisti olarak profesyonel müzik yaşanısına başladı ![]() 1988’de aynı üniversitede ‘okuduğu’ dört arkadaşıyla kendi müziklerini üretmek ve kendi şarkılarını yazmak için TINI grubunu kurdu ![]() 1990 yılında yine aynı üniversitedeki 13 amatör şair arkadaşıyla ‘ilk rüzgar’ adını verdikleri antolojik formatlı şiir kitabında yazdıklarını yayınladı ![]() 1992 yılında Çukurova Üniversitesi İktisat Fakültesi İngilizce İşletme bölümünden mezun oldu ![]() 5 yıllık paylaşımının anısına kaydettikleri TINI demosu 1994 Kasımında “Öğrenci İndirimi” adıyla Ada Müzik’ten yayınladı ![]() 1995 Ocak ayında Sevgi Güryay’la hayatını birleştirdi ![]() Aynı yılın Aralık ayında babası Salih Mete Düzağaç’ı trafik teröründe yitirdi ![]() Askerde yazdığı şarkılarını topladığı “Beni Rahatta Dinleyin” albümünü 1997 Ocak ayında, İstanbul’da yazdığı şarkılardan oluşan ikinci solo albümünü “Köprüden Önce Son Çıkış”ı 1998 temmuzunda piyasaya sundu ![]() 1999’un 2 Kasımında Tuya Naz isminde bir kız çocuğu oldu ![]() 2000 yılında yayınlanan “Bülent Ortaçgil’e Saygı” albümüne onun Sevgi şarkısıyla konuk oldu ![]() 33 ay sonra yine tamamen kendi şarkılarından oluşan “© Tüm Hakları Yalnızlığıma Aittir” albümü 2001 Mayıs’ında Universal – Neşe Müzik’ten çıktı ![]() 2003 yılında ise "Orjinal Altyazılı" müzik marketlerde yerini aldı ve sanatçımız için bu bir dönüm noktasıydı artık herkez fd yi biliyordu en çok satan albümü olmuştu ![]() ![]() ![]() 2004 ağustos ayında ara albüm olan "Uzun Uzun Feridun Düzağaç" isimli albümünü harbiye açıkhava tiyatrosu konserinde 4 albümden çeşitli şarkıları söyleyerek albüm haline getirdi ![]() ![]() ![]() 2006 ocak ayında "Bir Devam Filmi - siyahbeyaz türkçe dublaj" albümüyle hayranlarını yanlız bırakmadı, albümde çok fazla kalbi kırık şarkısı olan üstad yine güzel şarkılarıyla ön plandaydı ![]() ![]() ![]() Bir Devam Filmi / Siyah Beyaz Türkçe Dublaj 2006 ![]() Uzun Uzun Feridun Düzağaç 2004 ![]() Orjinal - Altyazılı 2003 ![]() Tüm Hakları Yalnızlığıma Aittir 2001 ![]() Köprüden Önce Son Çıkış 1999 ![]() Beni Rahatta Dinleyin 1996 ![]() Öğrenci İndirimi (Tını) 1993 ![]()
Bayılıyorum Bu Adama Yaaaaa :sm_rolleyes:
![]() |
![]() |
Cevap : Feridun Düzağaç |
![]() |
![]() |
#2 |
rockone
|
![]() Cevap : Feridun Düzağaçferidun abi süpersin ya adanaya bekliyoruz en kısa zamanda |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Feridun Düzağaç |
![]() |
![]() |
#3 |
fdciyiz
|
![]() Cevap : Feridun DüzağaçFeridun Düzağaç hayatıma girdiği günden beri hayatımın anlamını değştiren hayatıma yön veren tek insan onun sayesinde ayakta kalmayı başarabiliyorum diyebilirim |
![]() |
![]() |
|