![]() |
Bana Öyle Bir Sevgi Verki.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bana Öyle Bir Sevgi Verki....Bana öyle Bir Sevgi Verki ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kuruluşun tepe noktasındayetkili olsam bile,bunu asla başka şekilde kullanmamalıyım ![]() kullanabileyim ![]() ![]() ![]() daha da sevdikçe,doldursun sarsın çevremi ![]() sevebileyim ![]() ![]() ![]() ![]() daha çok çaışabileyim, tutsak düşmeyeyim doğanın koşullarına, eşim ve çocuklarımı da mutlu etki, mutluluğu başkalarına da götürebileyim ![]() ![]() ![]() BANA ÖYLE BİR SAĞLIK VER Kİ üşünebileyim, konuşabileyim ![]() ![]() ![]() BANA ÖYLE BİR ERDEM VER Kİ:İbadet edebileyim, iyilik etmeyi ve sevinçten buğulanmış gözlerle, teşekkür edenlere; bir şey yapmadım, anımsamıyorum diyebileyim ![]() ![]() ![]() BANA ÖYLE BİR YETENEK VER Kİ:İyi eş, baba, anne, iyi komşu, iyi arkadaş, iyi vatandaş olabileyim ![]() ![]() ![]() BANA ÖYLE BİR UMUT VER Kİ:Bugüne kadar yapmış olduğum hatalar için karamsarlığa düşmeyeyim, herşeyden aklanmış olarak yaşama yeniden başlamak üzere bağışlanabileceğimi bileyim ![]() ![]() ![]() BANA ÖYLE BİR ANLAYIŞ VER Kİ üşünebildiğim, yargılayabildiğim, inandığım, kahroduğum, varolduğum şu anda bu sözleri söyleyebildiğim için şükredebileyim ![]() ![]() ![]() BANA ÖYLE BİR TALİH VER Kİ:Yıllar sonra beni hatırlayanlar "herkese iyilik eden, tüm insanları seven, o düzeyde de sevilen bir kişiydi " diye konuşsunlar ve ben de huzur içinde olabileyim ![]() ![]() ![]() BANA ÖYLE BİR İRADE VER Kİ:Bir gün yenilip, içimdeki şeytanın kurallarına doğru yönelirsem; bu bir düşünce ise düşüncemi, bu bir adım ise ayağımı, bu bir uzanma ise elimi durdurabileyim ![]() ![]() ![]() BANA ÖYLE BİR SABIR VER Kİ:Sükuneti bulayım, durulabieyim, düşünebileyim Amin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|