Ey Rabbim |
07-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ey RabbimEY RABBİM Allahım! Sen zayıf düşmüşlerin Rabbisin, Rabbimsin kendimi sana emanet ediyorum,sevdiklerimi sana emanet ediyorum Ya Rab Senin lütfun merhametin sonsuzdur Gazabının üzerime inmesinden, yahut hoşnutsuzluğundan, karanlıkları aydınlatan, dünyanın ve âhiretin düzenini sağlayan Vechinin nuruna sığınırım , razı ol benden Ya Rab! Allahım! herşey Senin elinde, bütün işlerim Sana râci, ahvâlim Senden gizli değil, tasalarım ve hüzünlerim Sence malum Bütün işlerimi hal ve hareketlerimi hayreyle, ey Kendisine döneceğim', ey sır-rımın fısıltılarını ve alenî hitabımı işiten ve bilen, emelimin mahiyeti-ni ve dönüşümün hakikatini bilen Zat! İlâhî! Sana arzediyorum kederimi ve hüznümü ve şika-yetlerimi, Senden umuyorum sıkıntılarımı gidermeni, iltica yalnız Sana' dır Yardım yalnız Sen'den gelir, ey bütün sırlarımı bilen Zat! İlâhî! Kapın isteyenlere açık, senin fazlın sınırsız, şikayet-ler ve dilekler yalnız Sana varıp dayanır İlâhî! merhamet et, ey hallerin Kendisine arzedildiği, ey sırları ve gizli konuşmaları bilen, ey işiten ve gören ve ey en yüce , ey yeryüzünün ve göğün Rabbi, en güzel isimlerin sahibi, ey devam ve beka sahibi! Yâ Rabbî! Dile getirdiğim, getiremediğim bütün dualarımı, niyazlarımı kabul eyle Efendimize, onun âl ve ashâbına sonsuz salât ve selam eyle! Âmîn! |
|