![]() |
Meğer "ŞİRİNLER" Neymiş?!! |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() Meğer "ŞİRİNLER" Neymiş?!!Şirinler yıllardır komünizm propagandası yapmakla suçlanmış ABD'de bir dönem gösterimi yasaklanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şirinleri ortaya çıkardığı zaman iki kutuplu bir dünya vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biz çocukken nerden bilelim ki bunları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Meğer "ŞİRİNLER" Neymiş?!! |
![]() |
![]() |
#2 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Meğer "ŞİRİNLER" Neymiş?!!:sm_biggrin::sm_biggrin: tşkler paylaşım için |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
bukettt
|
![]() Cevap : Meğer "ŞİRİNLER" Neymiş?!!açıkcası şaşırmadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Meğer "ŞİRİNLER" Neymiş?!!ama ben çok seviyodum şirinleri yaaa:img-cray: nasılda yapıyolar böyle şeyleri adamlar neler düşünüyo ya ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
punisher
|
![]() Cevap : Meğer "ŞİRİNLER" Neymiş?!!bir yaşıma daha girdim :sm_dead:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
izmirlihuso
|
![]() Cevap : Meğer "ŞİRİNLER" Neymiş?!!hiç beklemediğim bişey tam anlayamadım bana en yalın anlamıyla anlatırmısınız |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
suskun
|
![]() Cevap : Meğer "ŞİRİNLER" Neymiş?!!Aslında bu sadece bir varsayımdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dediğim gibi yarası olan gocunur,alacağını alır,kapıdan çıkar,çıkarkende kapıyı aralık bırakır!diğeleride benim gibi düşünsün olanları görsün der ve kapatmaz kapıyı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnsanları Severim Bana Doğru Bildiği Şeyi Savundukça! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
jasmine
|
![]() Cevap : Meğer "ŞİRİNLER" Neymiş?!!paylaşımın için tşkler suskun ben hiç duymamışımm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
suskun
|
![]() Cevap : Meğer "ŞİRİNLER" Neymiş?!!canım paylaşımı ben yapmadım,ama görüşümü yazdım sadece:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
atakan0652
|
![]() Cevap : Meğer "ŞİRİNLER" Neymiş?!!güzel bi yol hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
punisher
|
![]() Cevap : Meğer "ŞİRİNLER" Neymiş?!!suskun bana bayagı bi mantıklı geldi aslında şirinler animasyonunun içinde gerçekten çok soru var dimi; mesela neden gargamel şirinleri yemek istesinki sonuçta çocuklar izliyor neden tek dişi neden tek yaşlı neden herkezin bir işi varken işi olmayanlarında aynı seviyede tutulması neden sadece ormandan toplanan orman çileği neden sadece kedi ve adı azman yani neden ler ve sorular çok olunca bana anlatımdaki sebepler çok mantıklı geldi buda benim görüşüm ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Meğer "ŞİRİNLER" Neymiş?!!Anlatılanlarda braz abartı var kanımca ![]() ![]() ![]() şimdi anlatılanlara göre şirinler kötü bir çizgi film onları yasaklamak lazım ![]() ![]() ![]() ![]() ama Her zaman hayatta farklı bir yol olduğunu düşünmek güzeldir ![]() ![]() ![]() bence ya sizce??
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Meğer "ŞİRİNLER" Neymiş?!!Evet bende duymuştum farklı bir şekilde ideolojilerini çocuklara çizgi film aracılığıyla zerkediyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
gencer20
|
![]() Cevap : Meğer "ŞİRİNLER" Neymiş?!!şaşırdım paylaşım içim teşekürler |
![]() |
![]() |