![]() |
Öğretmen ve Armağanları |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() Öğretmen ve ArmağanlarıOKULUN SON GÜNÜYDÜ ![]() ![]() ![]() ![]() Kasabanın çiçekçisinin oğlu paketini verince öğretmen: Bunun içinde çok güzel çiçekler olmalı, değil mi?” diye sordu ![]() Çocuğun şaşırdığını görünce de: “Yalnızca tahmin ettim” dedi ![]() Çiçekçinin oğlunun arkasından sıra şekerlemecinin kızına gelmişti ![]() “Bu kutunun içinde ise çok tatlı şekerlemeler olmalı!” dedi ![]() Şekercinin minik kızı sevimli bir şaşkınlık içinde kalakaldı ![]() “Fakat bunu nasıl bildiniz, öğretmenim?” dedi ![]() Öğretmen, ona da gülümseyerek cevap verdi: “Yalnızca tahmin ettim ![]() ![]() Sırada, kasabanın gazoz deposunun sahibinin kızı vardı ![]() ![]() ![]() ![]() “Anladım, bu kutuda bir şişe meyveli gazoz var!” Küçük kız başını iki yana salladı ![]() “Hayır, öğretmenim!” dedi ![]() Bu defa öğretmen şaşırmıştı ![]() “Hımmm, şimdi anladım” dedi ![]() ![]() Küçük kız, yine iki yana salladı başını ![]() “Hayır, öğretmenim” dedi ![]() ![]() Öğretmen parmağını ıslaklığa bir kez daha götürdü ve sıvıyı üçüncü kez tattı; ama ne olduğunu yine anlayamadı ![]() “Vazgeçiyorum” dedi ![]() ![]() ![]() ![]() Kız başını öne eğdi ve yavaş bir sesle cevap verdi: “Efendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Öğretmen ve Armağanları |
![]() |
![]() |
#2 |
*Lejyoner*
|
![]() Cevap : Öğretmen ve ArmağanlarıFevkaledenin fevkinde |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Öğretmen ve Armağanlarıçk hoşmuş yaaaaaaa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
kosovalı27
|
![]() Cevap : Öğretmen ve Armağanları:laugh1:cok güzel ellerine :laugh1:
:laugh1:saglık:laugh1:
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
tilki
|
![]() Cevap : Öğretmen ve Armağanlarıgerçekten komik eline sağlık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
merve16
|
![]() Cevap : Öğretmen ve Armağanları![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
haticee
|
![]() Cevap : Öğretmen ve Armağanları![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
gitaris
|
![]() Cevap : Öğretmen ve Armağanları![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
saw
|
![]() Cevap : Öğretmen ve Armağanlarıgüzel fıkra emeğine sağlık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
efobedo
|
![]() Cevap : Öğretmen ve Armağanları:laugh1:Sağol çok guselldi:laugh1:
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
|