![]() |
Sağlıklı Beslenme Tavsiyeleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sağlıklı Beslenme TavsiyeleriSağlıklı yaşamın sırrı doğru beslenmeden geçer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saraç; balık ve tavuğun, kırmızı ete göre çok daha fazla tüketilmesini tavsiye ettiğini ve haftada 3 günden fazla kırmızı et tüketen kadınların; bu hayvanların suni beslenmelerinden ve daha kaslı olmaları için verilen testesteron sebebiyle bol miktarda erkeklik hormonu bilmeden aldıklarının altını çizdi ![]() Ender Saraç; balık ve tavuğun daha çok tüketilmesini tavsiye ederken özellikle yüksek kollestrol barındıran derilerinin yenmemesi gerektiğini vurguladı ![]() ?Küçük balıkları kılçıklarıyla beraber yemeğe özen gösterelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben kırmızı etin hiç tüketilmemesi gerektiğini söylemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yoğun spor aktivitesinde bulunan kişilere de 3 yumurtanın beyazı ve 1 sarısı ile, yağsız peynirle yapılacak menemeni tavsiye ediyorum ![]() ![]() Spor yapanlar bol miktarda B ve C vitamini de tüketmeyi ihmal etmesinler ![]() ![]() Özellikle tereyağ ve kabuklu deniz hayvanları kesinlikle tüketmeyelim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|