![]() |
Böyle Sevdim İşte |
![]() |
![]() |
#1 |
gulhan
|
![]() Böyle Sevdim İşteben seni kocaman bir yürekle sevdim ![]() ![]() Sen damarlarımdaki kana karışıp, geldin oturdun yüreğime ![]() olamazdın zaten ![]() orada kalmalıydın ![]() kolay kabullendi seni ![]() ![]() ağırlama faslı vardı, ne de uğurlama ![]() ![]() Şimdi sonbahar, kışa giriyoruz ya ![]() ![]() ![]() seninle ![]() ![]() renklerin karşısında ![]() ![]() pembeliğinle ![]() ![]() ateş gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tutkundum, denizi sensiz, seni de denizsiz düşünemedim ![]() Seni severken dünyayı da sevdim ben, insanları da ![]() ![]() ![]() gelirken, içinde herkese yer olan bir hayatın sahibiydim artık ![]() en tahammülsüz olduğum anlarda bile, seni düşünmek yetti bana ![]() sevinç yüzüme yansıdı, güldüm ![]() ben kaygısız, içten gülüşün ne demek olduğunu, nasıl güzel bir şey olduğunu anladım seninle ![]() ![]() ![]() Her şeye rağmen sevdim seni ![]() yoktu ![]() ![]() tuttuğunda, patlamaya hazır bir volkan gibi hissederdim kendimi ![]() sendin ve ben o menzile ulaşmak için önüme çıkan her şeyi yok edebilirdim ![]() Sana ulaşmamı engelleyecek her şeyi eritirdim, kül ederdim ![]() ulaştığımdaysa sakin bir göle dönüşürdüm ![]() girebilirdin ![]() Sevdim ve hayrandım da ![]() ![]() ![]() ![]() gülmeni, kızmanı, şaşkınlığını, saflığını, kurnazlığını, çocukluğunu, olgunluğunu sevdim ![]() ![]() Küçük oyunlarını, kaprislerini, sitemlerini, korkularını sevdim ![]() doyumsuz sevdanı, uçarı sevdanı anlatacak kelime bulamadım çoğu zaman ![]() Sığmadın cümlelere ve hiçbir cümle seni yeterince tarif edecek kadar derin olmadı ![]() Seni severken yorulmadım ![]() ![]() ![]() Seninle çoğaldım, büyüdüm ![]() ![]() Ölmeyecektim çünkü sen ölmezliğin ta kendisiydin ![]() Sevdim işte ötesi yok ![]() ![]() ![]()
|