![]() |
Kim Söylüyorrrr????Buyrunn... |
![]() |
![]() |
#1 |
tatia27
|
Kim Söylüyorrrr????Buyrunn...Arkadaşlar şimdi oyunumuz şöle ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Kim Söylüyorrrr????Buyrunn... |
![]() |
![]() |
#2 |
tatia27
|
![]() Cevap : Kim Söylüyorrrr????Buyrunn...dünyaya bir daha gelsem sevgilim arar bulurum yine seni severim cenneti degişmem saçının bir teline ömrümün yettigi kadar seni severim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
bukettt
|
![]() Cevap : Kim Söylüyorrrr????Buyrunn...ferhat göçer gözlerin bir yeşil bahçe sensiz olmak bir işkence dayanamam sen gidince ölürüm ben bahar gzölüm! (buarada çok eğlenceli teşekkürler tatia) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Kim Söylüyorrrr????Buyrunn...gökhan türkmen bahar gzöLüm parti bitmiş herkes qtmiş dava düşmüşkonu kapanmışş ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
tatia27
|
![]() Cevap : Kim Söylüyorrrr????Buyrunn...teomannnn aynı şehirde nefes almak bile bana yetiyor herşey gönlünce olsun 3 gün sonra hayat bitiyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Kim Söylüyorrrr????Buyrunn...Kutsi Hangisi daha güçlü diye beklemektnse heyecanla attım kendimi dans pistine ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
tatia27
|
![]() Cevap : Kim Söylüyorrrr????Buyrunn...ŞEBNEM FERAH gözlerin boşluga dalıp gider, sahipsiz bakışların benim olsun istedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Kim Söylüyorrrr????Buyrunn...barış akarsu Bugün resmine dokundum ben , Öptüm yine yine ![]() Zaman ağır ol henüz erken, Demek için güle gülee ![]() Sesini özledim , Özledim çok ![]() Haberim yok , Durmuş dünya niye Seninle birlikte kaybolanları, Arıyorum başka şeylerde ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Kim Söylüyorrrr????Buyrunn...şebnem ferah duvarlarıı maviye boyadım maviyi çok seversin penceremde menevşeler dizili sularken şarkı söylersinn gramafonda eski alaturka hoşuna gider bilirim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
bukettt
|
![]() Cevap : Kim Söylüyorrrr????Buyrunn...haramiler mavi duvar yolum uzun ömrüm kısa ben vurgunum bir cımbıza üç gün geçti göremedim arıyorum yana yana ![]() ![]() ![]() yok kimse bilmiyor kimseeeee dur durak bilmez ah bu gönül |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Kim Söylüyorrrr????Buyrunn...Hayko Cepkin Gidiyorum gözüm arkada Kaçamadık burdan başbaşa Hangi oje yakışmaz ki kız sana Ver elini bana Gel yanıma gir koynuma Gel yanıma gir koynuma |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Kim Söylüyorrrr????Buyrunn...duman "oje" Bir olsun gönlünde,bir olmasam da Bir olsun gönlünde bir olmasam da bir Yine geldi kör günler niye ötsün bülbüller İçim acır gündüzler ,yakar Yine geldi kör günler niye ötsün bülbüller İçim acır gündüzler ,yakar Bir olsun gönlünde,bir olmasam da Bir olsun gönlünde bir olmasam da bir |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Kim Söylüyorrrr????Buyrunn...Hayko Cepkin Ne başlayabildik doğru dürüst Ne de bitirebildik Ne vazgeçebildim bilirsin beni Ne de anlatabildim Ah bu aşk iflah etmez beni Vurulsa umrumda değil Biliyorum Zaman sen diyorlar çaresi Geç de nasıl geçersen geç bildiğin gibi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
_SiYaH_
|
![]() Cevap : Kim Söylüyorrrr????Buyrunn...Nev - Sükut-u Hayal
Bu arayışın bir buluşu Bu kayboluşun bir çıkışı yok belki Belki var bilemem Yaşamak bir mesai gibi Maaşı az patronu çok bir iş Sanki mecburen Oyunlarım umutlarım düşlerim vardı Hepsi birden yarım kaldı Maviye boyadığım gökyüzüm vardı Kuşlarımı kimler çaldı Küçücükken kollarımdan taşıyordu yaşamak heyecanı Parlaktı bütün renkler Büyüdükçe adımlarım Nasırlaştıkça yüreğim Küçüldü anlam Cebime sığdı tüm şehirler Uyuduk büyüdük ninni Bir doğduk kaç kez öldük ninni Mutluluğu kaça böldük ki ninni Elimizde kalmadı ninni Ninni ninni bu hayat
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
tatia27
|
![]() Cevap : Kim Söylüyorrrr????Buyrunn...feridun düzagaç kendine güvenen şöyle gelsin bıraksın inadı dize gelsin sözünden dönen namert çıksın bizde böyle bundan sonra kafayı düzelttim senden sonra kendime yeterim bundan sonra ister gelirim ister gelmem hesapmı vericez bundan sonra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|