Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çiçeği, doğuş, eridi

Doğuş Eriği Çiçeği

Eski 07-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Doğuş Eriği Çiçeği

Doğuş Eriği Çiçeği - Doğuş Eriği - Doğuş Eriği Çiçeği Hakkında

Doğuş Eriği - Carissa Grandiflora

Her dem yeşil çalılardır Narin beyaz çiçekleri, yenilebilirmeyvelere sahiptir Yasemini andıran hoş bir kokusu vardır İki üç metreye kadar boylanır Tropik kökenli bir bitkidir Dona karşı dayanıksızdır Güneş sever Soğuk iklimlerde kış döneminde iç mekana alınmalıdır

Gölgede yetişenlerin meyveleri kalitesizleşir Ilıman iklimlerde güneş altında çiçekleri daha göz alıcıdır Düzenli budamayla çift görüntüsü elde edilir Yetiştirilmesi kolaydır Her tür toprakta mutlu olur

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com