Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çiçeği, kaktüs, rebutia

Kaktüs Rebutia Çiçeği

Eski 07-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kaktüs Rebutia Çiçeği

Kaktüs Rebutia Çiçeği - Kaktüs Rebutia Çiçeği Resimleri - Kaktüs Rebutia Çiçeği Hakkında

Kaktüs Rebutia Çiçeği; bir kaktüs türüdür iç mekan bitkisi olarak da kullanılır Tropik bölgelerde dış mekanda kullanılması daha doğrudur Su isteği yok denilecek kadar azdır Kumlu, geçirgen ve mineral bakımından zengin toprak onu mutlu eder

Kaktüs Rebutia Çiçeği; dayanıklıdır Güneş vazgeçilmezidir Küçük, silindirik, dikenli gövdeleri üzerinde gösterişli sarı ve turuncu çiçekleri vardır İlkbahar sonunda açar Sıcaklığın 5 derecenin altına düştüğü bölgelerde yaşayamaz 20 cm’ye kadar boylanabilir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com