![]() |
Kaç Zaman Oldu Göz Seyerime Düşmeyeli! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Kaç Zaman Oldu Göz Seyerime Düşmeyeli!Kaç zaman oldu göz seyrime düşmeyeli,pencereler ardına düşen gölgenle söyleşmeyeli! Sus katıp sözüne , mil çekilmiş gözlerle, karanlığa uğurlanmışlığının, yıl dönümü geçiyor ya ömürden seni özlemekle başlıyor miladı mevsimin ![]() ![]() ![]() Ve sensizliğe ağıtlar yazılıyor yine , her güne bir çizik atılmış, takvim sayfaları üstüne ![]() ![]() ![]() ayrılık renkli ![]() ![]() ![]() hasret işli harfler diziliyor tertemiz sayfalar üstüne ![]() ![]() ![]() Karanlık sevdalar kadar kara yazgılı hasretliklerde büyüyor özlem,kırgınlığın ikliminde ![]() ![]() ![]() Ne vakit yittin yar! Ne vakit gittin ![]() ![]() ![]() Kaç söz birikti sensizlikte bir bilsen kırılgan ve naif ![]() ![]() ![]() özlemin gergefinde gerilmiş, kopmaya hazır ipler dizilmiş gerdana sen düğümlü söz hükümlü ![]() ![]() ![]() Kırılan yanlarıma yama yaptığım ,şefkatli sözlerini derledim içimde bir yumak etmedi topu biriktiğinde ![]() ![]() ![]() Ne az söyleşmişiz meğer ![]() ![]() ![]() Ne az söz düşmüş şefkatle dile ![]() ![]() ![]() Dilden yüreğe ![]() ![]() ![]() ![]() Köprüsü sırattan beter bu geçişlik yürekten yüreğe ![]() ![]() ![]() ![]() Ne sen geldin, özüne şefkat ekilmiş yürekle ne ben geldim, özüne sevgi katılmış hüznümle ![]() ![]() ![]() Kalakaldık sırat köprüsü üstünde, ilk adımla devrilir kıyamet üstümüze ![]() ![]() ![]() Orta yerinde kalakaldık kırgınlığın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Kaç Zaman Oldu Göz Seyerime Düşmeyeli! |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Kaç Zaman Oldu Göz Seyerime Düşmeyeli!Emeğine sağlık canım çok güzeldi teşekkürler ![]()
|